Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
10. listopadu 2022 16:21
Čas čtení 0:50

Kanye West údajně vyhodil zaměstnance Yeezy, protože poslouchal Drakea

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Kanye West údajně vyhodil zaměstnance Yeezy, protože poslouchal Drakea
Zdroj: TASR/AP

Podle bývalých zaměstnanců společnosti Yeezy panuje v kanceláři „atmosféra podobná kultu“.

Kontroverze kolem rappera Kanyeho Westa nekončí. Majitel brandu Yeezy měl podle Rolling Stone a NME vyhodit jednoho ze svých zaměstnanců, protože chtěl poslouchat Drakea. Podle dalších bývalých zaměstnanců Yeezy panuje v kancelářích „atmosféra podobná kultu“.

26. října 2022 19:00 Čas čtení 0:49 Kanye West už není miliardářem. Po ukončení spolupráce s adidasem kleslo jeho jmění na 400 milionů Kanye West už není miliardářem. Po ukončení spolupráce s adidasem kleslo jeho jmění na 400 milionů

Kanye West prý v kancelářích Yeezy rád pouštěl pouze svou vlastní hudbu. V roce 2015 měl jeden ze zaměstnanců navrhnout, zda by nebylo možné poslouchat i něco jiného. Když se jej zeptali, co, navrhl písně od Drakea. „Říkal jsem si: ‚Je rapper, asi bych měl zmínit rap.‘ Velká chyba, druhý den mě vyhodili,“ vypověděl bývalý zaměstnanec. 

Ve firmě panuje atmosféra kultu

Podobnou zkušenost měl také jiný zaměstnanec Westa, který si do kanceláře oblékl žlutý svetr. Bylo mu řečeno, že se má obléci podle povolené barevné palety nebo do černého. 

V kancelářích podle bývalých zaměstnanců panuje „atmosféra podobná kultu“. „Nic se nikdy nevyrovnalo tomu, jakým chaosem, stresem a úzkostí si projdete, když pracujete pro Yeezy,“ popsal fungování rapperovy společnosti další z bývalých zaměstnanců. 

Kanye West čelí v posledních měsících jednomu skandálu za druhým. Spolupráci s rapperem rozvázaly velké značky jako Gap, adidas nebo Balenciaga a Westovo jmění téměř ze dne na den kleslo ze 2 miliard dolarů na 400 milionů. Více informací najdeš v našem tématu Kanye West

Časopis Rolling Stone požádal Kanyeho Westa o vyjádření, rapper nereagoval. 

Domů
Sdílet
Diskuse