Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2022 9:59
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

John Wick 4 má venku svůj oficiální trailer. Keanu Reeves je stále ve formě

John Wick 4 má venku svůj oficiální trailer. Keanu Reeves je stále ve formě
Zdroj: Summit Entertainment
FILMY A SERIÁLY FILM JOHN WICK 4 KEANU REEVES
Uložit Uložené

Spousta soubojů, nostalgické chvilky a Keanu Reeves ve skvělé formě je to, co nám slibuje nový díl Johna Wicka, jenž se objeví v kinech v březnu příštího roku.

Se vzrůstající cenou za jeho život roste i akce. V oficiálním traileru na čtvrtou kapitolu Johna Wicka, který se objevil ve čtvrtek večer na YouTube kanálu Lionsgate Movies, je to jasně vidět. Keanu Reeves jako bývalý nájemný zabiják, jenž se mstí svým bývalým „kolegům“, vypadá, že by v premiéře nového filmu série, která se představí 24. března příštího roku, mohl být zastižen v nejlepší formě.

Doporučeno
John Wick kosí nepřátele katanou. V novém traileru na Johna Wicka 4 bojuje i s Donniem Yenem John Wick kosí nepřátele katanou. V novém traileru na Johna Wicka 4 bojuje i s Donniem Yenem 23. července 2022 10:29

Série režiséra Chada Stahelského, která se od roku 2014 těší vcelku velké oblibě, bude brzy slavit desetiletí. K němu by sice měla být blíž Kapitola 5, která se měla natáčet původně se čtyřkou, nakonec se ale rozhodlo o rozdílné produkci. 

Ve čtvrtém díle se znovu setkáme s konfliktem mezi Wickem a High Table, společností těch nejnebezpečnějších zabijáků, po níž hlavní hrdina jde. Osazení zůstává pořád velmi zajímavé; kromě Reevese se setkáme s herci, jako jsou Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård či Hirojuki Sanada.

Doporučeno
Keanu Reeves zavítal do Prahy. Fotil se s nadšenými fanoušky Keanu Reeves zavítal do Prahy. Fotil se s nadšenými fanoušky 5. listopadu 2022 15:49

Jak jsme uvedli v článku k předchozímu traileru, fanoušky Johna Wicka potěší, že příští rok uvidíme ještě seriál Continental odehrávající se v tomto světě a před Johnem Wickem 5 ještě vedlejší film Ballerina, ve kterém si Ana de Armas zahraje pomstychtivou vražedkyni. Film se podle všeho natáčí i v Praze. Server ComicBook, uvádí, že snímek Ballerina vychází z mytologie Johnovy adoptivní matky, která vede ruskou baletní školu, jež je zástěrkou pro výcvik elitních zabijáků. 

Anketa:
Půjdeš na Johna Wicka 4?
Nenechám si to ujít.
Do kina ne, pustím si to až doma.
Vůbec, není to můj žánr.
Nenechám si to ujít.
74 %
Do kina ne, pustím si to až doma.
22 %
Vůbec, není to můj žánr.
4 %
Domů
Sdílet
Diskuse