Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2022 8:38
Čas čtení 0:33
Jakub Paulík

Disney chce natočit seriál o Indianovi Jonesovi. Studio plánuje s hrdinou pokračovat i po odchodu Harrisona Forda

FILMY A SERIÁLY DISNEY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Harrison Ford nám v příštím roce řekne jako Indiana Jones poslední sbohem.

Disney chce natočit seriál ze světa Indiany Jonese. Filmová série s Harrisonem Fordem by měla skončit v roce 2023, kdy se do kin dostane pátá část. Společnost se tak zamýšlí, jakým způsobem by z ověřené značky dokázala těžit i bez tváře známého herce.

Doporučeno
Zakázané ovoce, Zlatokopky, Anakonda či Cela. Toto jsou nejlepší filmy Jennifer Lopez (Žebříček) Zakázané ovoce, Zlatokopky, Anakonda či Cela. Toto jsou nejlepší filmy Jennifer Lopez (Žebříček) 9. listopadu 2022 18:00

Informoval o tom portál Variety, který odkazuje na své zdroje z tamního prostředí. Projekt je momentálně ještě takříkajíc v plenkách a nemá žádného potvrzeného tvůrce. Variety však uvádí, že Disney k seriálovému Indianovi Jonesovi v současnosti shání scenáristu.

Co se týče pátého pokračování Indiany Jonese, režii má na starost James Mangold, který se v posledních letech postaral o hity Logan či Ford v Ferrari. V novém Indym si po boku Forda zahrají Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Toby Jones, Boyd Holbrook, John Rhys-Davies a další. České premiéry bychom se měli dočkat 29. června příštího roku.

Indiana Jones
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Zpět
Sdílet
Diskuse