Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2022 18:05
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Drake a 21 Savage mohou přijít o několik milionů. Nové album promovali na falešné titulce známého magazínu

Drake a 21 Savage mohou přijít o několik milionů. Nové album promovali na falešné titulce známého magazínu
Zdroj: Wireimage/Prince Williams
HUDBA DRAKE RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hvězdní interpreti vydali falešnou titulní stránku módní bible v rámci propagace svého alba.

Drake a 21 Savage čelí žalobě ve výši čtyř milionů dolarů ze strany společnosti Condé Nast, která vlastní magazín Vogue. Interpreti toužili být na titulní straně říjnového vydání, aby se spojili s datem vydání společného alba Her Loss, které vyšlo 4. listopadu, a tak vydali vlastní falešnou titulní stránku časopisu.

Vedení mediálního konsorcia ale tuto falešnou titulní stranu nového čísla neakceptovalo jako součást marketingové kampaně. Na skutečné obálce módní bible je herečka Jennifer Lawrence.

Doporučeno
Drake a 21 Savage vydali společné album. Údajně na něm skrytě dissují Kanyeho Westa Drake a 21 Savage vydali společné album. Údajně na něm skrytě dissují Kanyeho Westa 5. listopadu 2022 7:12

Soudce Jed Rakoff vydal dočasný soudní příkaz, ve kterém oběma rapperům nařídil, aby přestali distribuovat a propagovat falešný magazín v reálném životě i na sociálních sítích a zároveň aby ​​přestali uvádět jméno editorky Anny Wintour, píše Volture.

Další jednání o delším soudním zákazu proběhne 22. listopadu.

Album Her Loss obsadilo první místo v žebříčku Billboard 200, v prvním týdnu se prodalo přibližně 400 tisíc kopií, uvádí portál Hits Daily Double. Jen ve Spojených státech amerických získala tato rapová novinka 150 milionů streamů za první den.

Domů
Sdílet
Diskuse