Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2022 16:52
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Ve Wind River 2 se budou vyšetřovat rituální vraždy. Vrátí se Jeremy Renner a Elizabeth Olsen?

Ve Wind River 2 se budou vyšetřovat rituální vraždy. Vrátí se Jeremy Renner a Elizabeth Olsen?
Zdroj: The Weinstein Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Znovu se vrátíme do známé indiánské rezervace.

Kriminální thriller Wind River od Taylora Sheridana patřil v roce 2017 mezi nejlepší filmy roku. Po přibližně pěti letech od premiéry dostává zelenou jeho pokračování, píše Variety. O režii druhé části nazvané Wind River: The Next Chapter se postará Kari Skogland, která natočila seriál The Falcon and the Winter Soldier.

Doporučeno
Kino v listopadu: Black Panther bez Black Panthera nebo hororový MasterChef s Voldemortem Kino v listopadu: Black Panther bez Black Panthera nebo hororový MasterChef s Voldemortem 1. listopadu 2022 11:00

Ve filmu z roku 2017 ztvárnili hlavní role Jeremy Renner a Elizabeth Olsen. V příběhu vystupovali jako stopař a agentka FBI spolupracující na vyšetřování vraždy v indiánské rezervaci. Sheridanův thriller měl vynikající atmosféru a v kombinaci se skvělými herci a zasněženým prostředím Wyomingu vyvolával v divácích napětí.

Scénář filmu napíší Patrick Masset a John Zinman, kteří stojí za filmy Friday Night Lights a Lara Croft: Tomb Raider. Do druhé části se vrátí stopař Chip Hanson, kterého ztvárnil Martin Sensmeier. Děj bude zaměřen na blíže nespecifikované rituální vraždy, které se opět budou dotýkat indiánské rezervace.

Návrat Rennera a Olsen není vyloučen, ale potvrzené informace zatím nemáme. Avšak vzhledem k tomu, že se bude příběh odehrávat na stejném místě a znovu se do věci zapojí FBI, minimálně s agentkou, kterou hrála Olsen, bychom snad mohli počítat.

Domů
Sdílet
Diskuse