Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková ČTK
14. listopadu 2022 14:06
Čas čtení 0:24

V popelářském autě bylo nalezeno tělo mladé ženy, dle svědků byl z auta předtím slyšet křik

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V popelářském autě bylo nalezeno tělo mladé ženy, dle svědků byl z auta předtím slyšet křik
Zdroj: Policie ČR

Policisté se zabývají veškerými okolnostmi události, kontaktují svědky a osoby, které by mohly mít k věci jakoukoliv informaci. Bude nařízena soudní pitva.

V popelářském voze v Havířově se dnes ráno našlo tělo mladé ženy. Zemřela zřejmě poté, co se dostala do lisu na odpad. Podle svědků se totiž při lisování z prostoru pro odpad ozval křik. ČTK o tom informovala mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Neštěstí se stalo okolo 07:00. „Obsluha popelářského vozu vysypala obsah kontejneru do vozu a uslyšela křik. Po vypnutí lisovacího zařízení bylo uvnitř nalezeno tělo, přivolaný lékař konstatovat smrt. Jednalo se o mladou ženu,“ řekla mluvčí.

Dodala, že policisté se zabývají veškerými okolnostmi události, kontaktují svědky a osoby, které by mohly mít k věci jakoukoliv informaci. Bude nařízena soudní pitva.

Domů
Sdílet
Diskuse