Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
14. listopadu 2022 20:12
Čas čtení 0:49

John Aniston, otec Jennifer Aniston, zemřel. Herečka se s ním rozloučila i na Instagramu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
John Aniston, otec Jennifer Aniston, zemřel. Herečka se s ním rozloučila i na Instagramu
Zdroj: Getty Images/Paul Archuleta/FilmMagic

Hvězda ze seriálu Přátelé sdílela v pondělí zprávu o smrti svého otce na Instagramu. Aniston byl také herec, jenž získal cenu Emmy za celoživotní přínos. Zemřel v 89 letech.

Herec John Anthony Aniston, otec herečky Jennifer Aniston, zemřel. Zprávu o jeho smrti potvrdila Aniston v pondělí na Instagramu. Podle jejího sdělení zemřel bezbolestně již v pátek 11. listopadu, příčinu smrti každopádně nespecifikovala. 

Aniston byl také známým hercem, ale jeho dcera ho v popularitě výrazně přerostla. Nicméně diváci si jej pamatují v roli ze seriálu Tak jde čas, za niž letos získal cenu Emmy za celoživotní přínos. Bylo mu 89 let.

14. listopadu 2022 15:40 Čas čtení 1:00 Dcera Antonína Panenky podlehla smrtelné chorobě Dcera Antonína Panenky podlehla smrtelné chorobě

„Tatínku, Johny Anthony Anistone. Byl jsi jedním z nejlepších lidí, které jsem znala. Jsem strašně moc ráda, že jsi odešel do nebe v klidu a bezbolestně. A také 11. listopadu, jak jinak! Vždycky sis to uměl načasovat,“ napsala ke smrti otce Aniston na Instagramu. „Toto datum pro mě bude mít ještě větší hodnotu než dřív. Miluji tě nadevše,“ dodala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Anistonovou životní rolí bylo, jak uvádí Los Angeles Times, ztvárnění kriminálního bosse Victora Kiriakise v seriálu Tak jde čas, který vycházel nepřetržitě od roku 1985. Za tuto roli získal také cenu Emmy. Seriál se s Anistonem rozloučil také, a to skrze sociální síť Twitter.

Rodák z krétské Chanie se ukázal i v dalších známých titulech jako Šílenci z Manhattanu, Odložené případy, Gilmorova děvčata nebo Star Trek: Vesmírná loď Voyager. 

Domů
Sdílet
Diskuse