Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
15. listopadu 2022 9:16
Čas čtení 0:34

Jim Carrey se podle Ruska podílí na vytváření agresivní protiruské politiky. Zakázalo mu vstup do země

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Ruské ministerstvo zahraničních věcí zakázalo vstup do země stovce Kanaďanů a Kanaďanek. Kanadská vláda nedávno oznámila, že Ukrajině poskytne další vojenskou pomoc ve výši v přepočtu 12 miliard korun.

Rusko ohlásilo, že zakazuje vstup do země stovce kanadských občanů včetně známých osobností, jako je herec Jim Carrey nebo spisovatelka Margaret Atwood.

Ruské ministerstvo zahraničních věcí prohlásilo, že se podílejí na vytváření agresivní protiruské politiky. Jsou mezi nimi Kanaďané ukrajinského původu a také několik žurnalistů státní vysílací společnosti CBC. Informuje o tom TASR prostřednictvím AFP a Washington Post.

Jim Carrey Vladimir Putin Rusko sankcie
Zdroj: TASR/AP

Podle Kanady porušují Rusové lidská práva

Zákazem Moskva reaguje na nejnovější sankce Ottawy. Podle kanadského premiéra Justina Trudeaua se sankce ze strany Kanady týkají 23 ruských občanů porušujících lidská práva.

Kanada uvalila sankce na členy ruské Federální služby bezpečnosti, kteří jsou obviněni z účasti na otravě opozičního vůdce Alexeje Navalného, i na osoby zapletené do dubnového uvěznění opozičního aktivisty Vladimira Kara-Murzy, v Rusku prohlášeného za zahraničního agenta obviněného z vlastizrady.

Kanadská vláda nedávno oznámila, že Ukrajině poskytne další vojenskou pomoc ve výši v přepočtu 12 miliard korun.

Domů
Sdílet
Diskuse