Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
15. listopadu 2022 17:04
Čas čtení 0:42

Střelba na škole ve Virginii si vyžádala tři oběti

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Střelba na škole ve Virginii si vyžádala tři oběti
Zdroj: University of Virginia

Policisté vzali útočníka do vazby.

Při nedělní střelbě na Univerzitě ve Virginii zemřeli tři studenti a další dva byli zraněni. Útočník se dal na útěk, policie jej našla během pondělí a vzala jej do vazby. Informuje o tom na Twitteru. Do pátrání po podezřelém, kterého policisté identifikovali jako Chrise Darnella Jonese, se zapojila i policejní helikoptéra.

Útok v univerzitním kampusu si vyžádal tři mrtvé. Jednalo se o hráče fotbalového týmu Devina Chandlera, D'Seana Perryho a Lavela Davise Jr. Dvěma zraněným osobám byla poskytnuta okamžitá lékařská péče. 

„Nemůžu najít vhodná slova, abych popsal, jakou bolest celý náš tým cítí. Byli to velmi mladí kluci, kteří měli před sebou velmi slibnou budoucnost. Byli příliš mladí na to, aby odešli. V životech nás všech hráli velmi důležitou roli a všichni máme obrovské štěstí, že jsme je potkali,“ vyjádřil se k vraždě vedoucí trenér Virginia Football Tony Elliott.

12. listopadu 2022 11:00 Čas čtení 6:06 Předávkování fentanylem zabije v USA 195 lidí denně, smrtelné mohou být i dva miligramy Předávkování fentanylem zabije v USA 195 lidí denně, smrtelné mohou být i dva miligramy

Podezřelý Chris Darnell Jones je někdejším studentem Univerzity ve Virginii a byl také hráčem fotbalu. Podle vedení školy Jones často navštěvoval instituci i poté, co z ní odešel. Po trestném činu byla přerušena výuka.

Domů
Sdílet
Diskuse