Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2022 20:25
Čas čtení 0:46
Adéla Ježková

Nová BBC série o sexu má první trailer, Cara Delevingne v něm navštíví masturbační seminář

Nová BBC série o sexu má první trailer, Cara Delevingne v něm navštíví masturbační seminář
Zdroj: Getty Images/Estrop
NEWS CARA DELEVINGNE FILM SEX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Objevilo se první video k dokumentární sérii BBC „Planet Sex“.

Světoznámá modelka Cara Delevingne prochází v dokumentu cestou za poznáním všeho, co se týká sexu. Informuje o tom portál indy100. Na své cestě za poznáním navštíví mimo jiné Los Angeles, Tokio, Berlín či Londýn. Dělá rozhovory s lidmi ze všech společenských vrstev, což shrnuje do věty: „Žiju jen z této queer energie!“

„Je toho tolik, co bych měla vědět o světě sexu – a já chci odpovědi,“ slyší diváci z úst Delevingne. „Chodím s muži, ale miluji ženy – a všechny ostatní,“ dodává. Prozradila taktéž, že ve svém životě zažila spoustu internalizované homofobie a studu.


V teaseru je zároveň vidět, jak navštívila „masturbační seminář“, kde ji odborníci učí, jak si správně „udělat dobře“. „Šla jsem na seminář o masturbaci v domnění, že to bude učebna, kde budu mít poznámkový blok, a místo toho tam byla růžová kožená žíněnka na podlaze a šest lidí, kteří říkali: ‚Tak si sundejte spodní prádlo. Toto je lubrikant,‘ “ popsala Delevingne pro NY Post.

Doporučeno
Udělá se, lehne a jde spát. Heterosexuální ženy sužuje orgasm gap Udělá se, lehne a jde spát. Heterosexuální ženy sužuje orgasm gap 24. června 2022 11:30

Dokumentární série „Planet Sex“ z produkce BBC debutuje 29. listopadu na streamovací platformě Hulu. Od 1. prosince bude také na BBC 3. První epizoda se má věnovat tématu orgasmické nerovnosti. O ní se můžeš více dozvědět i v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse