Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
17. listopadu 2022 9:35
Čas čtení 0:49

Největší šanci na výhru v prezidentské volbě má podle sázkových kanceláří Petr Pavel. Babiš je až třetí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Největší šanci na výhru v prezidentské volbě má podle sázkových kanceláří Petr Pavel. Babiš je až třetí
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Podle sázkových kanceláří má největší šanci na výhru prezidentské volby Petr Pavel. Druhá je Nerudová a Babiš až třetí.

Made with Flourish

Volba prezidenta České republiky se uskuteční ve dnech 13. a 14. ledna 2023. O Hrad se původně chtělo ucházet na 21 kandidátů a kandidátek, avšak ne všichni splnili podmínky stanovené Ministerstvem vnitra. Kdo volbu vyhraje a stane se dalším českým prezidentem nebo prezidentkou? Podle sázkových kanceláří a dat webu Mandáty má aktuálně největší šanci Petr Pavel. Danuše Nerudová a Andrej Babiš jsou za ním s výrazným odstupem.

16. listopadu 2022 17:52 Čas čtení 1:11 Sedm ze 21 prezidentských kandidátů mělo chybu v přihlášce. Ministerstvo je vyzvalo k nápravě Sedm ze 21 prezidentských kandidátů mělo chybu v přihlášce. Ministerstvo je vyzvalo k nápravě

Přihlášku k volbě prezidenta podalo na Ministerstvo vnitra 21 kandidátů a kandidátek. Jak však resort uvedl na svém webu, sedm z nich mělo v přihláškách chybu. Jedná se o podnikatelku a někdejší místostarostku Prahy 8 Terezii Holovskou, bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, neúspěšného kandidáta z roku 2018 Libora Hrančíka, invalidní důchodkyni Annu Kašnou, Romana Lalika, Jiřího Horvátha a Václava Hačeckého. 

Ani jedno z těchto jmen však podle sázkových kanceláří nefiguruje mezi horkými kandidátkami a kandidáty. 

Největší šanci na výhru má podle sázkových kanceláří Petr Pavel (42 %). Danuše Nerudová (25 %) je druhá, Andrej Babiš třetí (24 %). Šance v jednotkách procent mají Pavel Fischer (3,2 %), Marek Hilšer (2,2 %) a Josef Středula (1,6 %).

Domů
Sdílet
Diskuse