Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2022 12:28
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Rychle a zběsile 10 bude jeden z nejdražších filmů historie. Již nyní stojí 340 milionů dolarů, a to ještě není dokončen

FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY RYCHLE A ZBĚSILE
Uložit Uložené

Studio Universal si za nejnovější část Rychle a zběsile pořádně připlatí.

Magazín The Wrap přišel s exkluzivní informací ze zákulisí natáčení akčního filmu Fast X (Rychle a zběsile 10). Zdroje magazínu tvrdí, že rozpočet snímku se už nafoukl na 340 milionů dolarů, což z něj činí jeden z nejdražších filmů historie. Pro srovnání, studio Universal, které tyto filmy vytváří, údajně na natočení a dokončení předešlé části utratilo 200 milionů dolarů.

Doporučeno
KVÍZ: Sám doma slaví 32 let. Jak dobře znáš tuto klasiku? KVÍZ: Sám doma slaví 32 let. Jak dobře znáš tuto klasiku? 16. listopadu 2022 14:00

Náklady na výrobu se prý zvýšily kvůli lepším platebním podmínkám herců, nárůstu cen spojených s inflací či na splnění protipandemických opatření. Rozpočet první části z roku 2001 stál po započtení inflace 64 milionů dolarů.

Série Rychle a zběsile zatím sestává z deseti filmů. Dohromady vydělaly jen v kinech 6,6 miliardy dolarů. Studiu Universal se investice zřejmě vrátí, ale tak vysoký rozpočet určitě znervózní vedení. Fast X uvidíme v kinech v létě příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse