Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tomáš Šusták
19. listopadu 2022 18:05
Čas čtení 0:20

FOTO: Stát New York zasáhla extrémní sněhová bouře. Na některých místech napadlo až 180 centimetrů sněhu

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Sníh padal s intenzitou až 7 centimetrů za hodinu.

Během silné sněhové bouře, která se přehnala západní částí státu New York, napadlo až 180 centimetrů sněhu. Na některých místech jsou uzavřeny cesty, platí zákaz řízení a týden před díkůvzdáním se ruší lety, píše CNN.

„Extrémní sněžení způsobí téměř nulovou viditelnost, cestování bude velmi obtížné, až nemožné, poškodí infrastrukturu a nejvíce zasažené komunity může zcela paralyzovat,“ uvedlo v sobotu ráno americké Centrum předpovědi počasí.

Podle stanice CNBC si sněhová bouře zatím vyžádala dvě oběti. Jedná se o lidi, kteří zemřeli v důsledku srdečních komplikací způsobených odklízením sněhu.

new york sníhnew york sníhnew york
Zobrazit galerii
(3)
19. listopadu 2022 14:15 Čas čtení 0:45 ČHMÚ varuje před sněhem a náledím. Ve kterých krajích platí výstraha? ČHMÚ varuje před sněhem a náledím. Ve kterých krajích platí výstraha?
Domů
Sdílet
Diskuse