Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
20. listopadu 2022 12:50
Čas čtení 0:30

Útočník v Coloradu střílel v nočním gay klubu, pět lidí zemřelo

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Útočník v Coloradu střílel v nočním gay klubu, pět lidí zemřelo
Zdroj: TASR/AP/Francisco Seco

Při střelbě v nočním gay klubu v coloradském městě Colorado Springs bylo v noci na sobotu zabito pět lidí a 18 jich bylo zraněno.

Policie oznámila, že při střelbě v nočním gay klubu v coloradském městě Colorado Springs bylo v noci na sobotu zabito nejméně pět lidí a 18 jich bylo zraněno. Podezřelý byl po útoku v klubu Q zadržen a byl ošetřován se zraněními, uvedla na tiskové konferenci poručice Pamela Castro. Informoval o tom deník The Guardian.

15. října 2022 13:30 Čas čtení 4:52 Obavy, že se střelba z Bratislavy zopakuje, jsou namístě, tvrdí expert. Útočník si po vraždách užíval pozornost (Rozhovor) Obavy, že se střelba z Bratislavy zopakuje, jsou namístě, tvrdí expert. Útočník si po vraždách užíval pozornost (Rozhovor)

Policie obdržela první telefonát o střelbě krátce před půlnocí, uvedla Castro. Ve svém seznamu na Googlu se Club Q popisuje jako noční klub pro dospělé gaye a lesby, kde se pořádají tematické večery, jako je karaoke, drag show, a vystupují DJové.

Na své stránce na Facebooku Club Q ve svém prohlášení uvedl, že je zdrcen nesmyslným útokem na naši komunitu... Děkujeme za rychlé reakce hrdinných zákazníků, kteří střelce zkrotili a ukončili tento nenávistný útok“.

Domů
Sdílet
Diskuse