Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
25. listopadu 2022 15:19
Čas čtení 0:45

Vražda v Litoměřicích: Policie vyšetřuje smrt muže, po incidentu zbyl jen cákanec od krve na fasádě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vražda v Litoměřicích: Policie vyšetřuje smrt muže, po incidentu zbyl jen cákanec od krve na fasádě
Zdroj: Policie ČR

Co se stalo v jednom z panelákových bytů v Litoměřicích, zjišťují policisté od čtvrtečního dopoledne. Momentálně to vypadá na vraždu.

Policie od čtvrtka dopoledne vyšetřuje smrt muže, který byl nalezen v jednom z bytů v panelovém domě v Litoměřicích. Jak uvádí Deník, byt se nacházel naproti oblíbeného dětského hřiště. To, že se v bytě stalo něco strašného, bylo vidět na první pohled – na fasádě pod oknem byly zřetelné cákance od krve. Policie nechtěla případ dále komentovat.

14. listopadu 2022 18:00 Čas čtení 1:15 Policista přechovával steroidy i na služebně. Stříkačky ukrýval v ponožce Policista přechovával steroidy i na služebně. Stříkačky ukrýval v ponožce

To, že se muže nepodařilo zachránit, potvrdila záchranná služba. „Zasahovali jsme u osoby s vážným zraněním,“ sdělil Deníku mluvčí záchranářů Prokop Voleník. Podle Blesku vraždě nasvědčovala i kaluž krve, která se měla vytvořit pod oknem jednoho z přízemních bytů. 

Lidé z okolních bytů měli ve čtvrtek ráno slyšet křik. Dle Deníku, který zjišťoval informace od lidí, kteří zde bydleli, mělo dojít k potyčce zde žijících lidí. „Užívali drogy, hádky jsem slyšela pořád,“ měla uvést jedna z obyvatelek.

Informace poskytnuté webu CNN Prima NEWS zase odkazují na vyjádření dalších lidí z okolí, podle nichž byl mrtvým mladý muž, jenž byl problémovým nájemníkem. „Hodně bordelu dělal. V domě bydlí moje přítelkyně s malým dítětem a kolikrát jsem se o ně bál,“ řekl jeden z obyvatel domu. Bližší informace k případu by měla policie vydat v nejbližších hodinách.

Domů
Sdílet
Diskuse