Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
26. listopadu 2022 9:42
Čas čtení 1:06

Conor McGregor promluvil o návratu do testovacího programu USADA. Kdy ho uvidíme znovu v kleci?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Conor McGregor promluvil o návratu do testovacího programu USADA. Kdy ho uvidíme znovu v kleci?
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot

Conor McGregor není v současné době v testovacím programu USADA, od února se do něj plánuje vrátit.

Nejslavnější MMA zápasník světa Conor McGregor vyhlíží návrat do oktagonu. Naposledy bojoval v červenci roku 2021, kdy si ze zápasu s Dustinem Poirierem odnesl ošklivou zlomeninu nohy. Následně podstoupil dlouhou rekonvalescenci. Na Twitteru nyní UFC bojovník oznámil, že od února příštího roku se vrátí do testovacího programu Americké antidopingové agentury (USADA) a s vedením se domluví na dalším zápase.

25. listopadu 2022 17:03 Čas čtení 1:22 Conor McGregor čelí žalobě od bývalého kolegy. Může přijít o desítky milionů z prodeje whisky Conor McGregor čelí žalobě od bývalého kolegy. Může přijít o desítky milionů z prodeje whisky

Prezident organizace UFC Dana White před několika týdny potvrdil, že McGregor v současné době v testovacím programu není. Vedení organizace však neupřesnilo, proč byl z programu odstraněn, píše britská stanice BBC. V roce 2021 byl McGregor testován jedenáctkrát.

V průběhu letošního roku se McGregor na sociálních sítích pochlubil fyzickou proměnou a kvůli nárůstu svalů jej někteří fanoušci obviňují z užívání nedovolených látek. 

Kdy se vrátí do klece?

Jak informuje portál MMA Fighting, šéf organizace UFC Dana White už před několika týdny potvrdil, že po svém návratu bude muset být Conor McGregor v rámci programu USADA testován alespoň šest měsíců předtím, než se bude moct vrátit do klece.

Pokud tedy budou platit Irova slova a testován bude od února, zápasit jej uvidíme nejdříve v srpnu 2023, tedy více než dva roky od jeho posledního zápasu.

27. září 2022 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka

O soupeře však nebude mít nouzi. Turnaje, na kterých zápasí slavný Ir, se těší vysokým prodejům PPV (placený živý přenos), s vidinou většího zviditelnění a výdělků jej proto řada bojovníků vyzývá. V poslední době například Michael Chandler, Charles Oliveira nebo Justin Gaethje. S kým se ale McGregor utká příště, zatím není známo.

Domů
Sdílet
Diskuse