Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2022 10:03
Čas čtení 0:35
Tomáš Šusták

Česko Slovensko má talent vyhrála 16letá famózní zpěvačka ze Slovenska

NEWS
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka bodovala písní z alba Bolo nás jedenásť.

Jubilejní desátý ročník show Česko Slovensko má talent vyhrála slovenská šestnáctiletá zpěvačka Nikola Kusendová. Finále, které se konalo v sobotu večer, ovládla a domů si odnáší finanční výhru ve výši 40 000 eur (zhruba milion korun).

Mladá zpěvačka si vybrala jako svou finálovou píseň skladbu z legendárního alba Bolo nás jedenásť, které debutovalo v roce 1981. 

Vítězka má zřejmě v oblibě starší písně, protože v castingových kolech bodovala se skladbou Čerešně od Hany Hegerové a v semifinále zazářila Baladou o poľných vtákoch od Mira Žbirky. 

Nikolu za její finálové vystoupení porota náležitě pochválila. „Bylo to profesionální vystoupení,“ zhodnotila Marta Jandová. „Pokud by tě pánové slyšeli, byli by na tebe pyšní,“ polichotil jí Jakub Prachař. Porotkyně Diana Mórová ji zase označila za anděla.

O zpěvaččině vítězství rozhodli diváci, kteří na znak podpory posílali hlasy ve formě SMS zpráv. „Chci všem poděkovat za důvěru ve mě,“ prohlásila zpěvačka po finále.

Domů
Sdílet
Diskuse