Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
27. listopadu 2022 14:12
Čas čtení 0:43

Hádka na ubytovně v Říčanech skončila vraždou. Muž napadl oběť nožem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hádka na ubytovně v Říčanech skončila vraždou. Muž napadl oběť nožem
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Starší muž způsobil mladšímu těžká zranění nožem.

Hádka mezi dvěma muži skončila vraždou. Policie byla v neděli krátce po čtvrté hodině ranní povolána ke slovnímu konfliktu dvou mužů na ubytovně v Říčanech. Než ale jednotky stihly přijet, nalezly na místě vážně zraněnou oběť. Ani přes veškeré vynaložené úsilí se osmadvacetiletého člověka nepodařilo zachránit. Policie o tom informuje na svých stránkách.

26. listopadu 2022 17:21 Čas čtení 0:38 V pražském lese se našla tři mrtvá těla. Mohlo se jednat o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu (Aktualizováno) V pražském lese se našla tři mrtvá těla. Mohlo se jednat o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu (Aktualizováno)

Policie na místo dorazila pět minut po zavolání. Tehdy už ale došlo k fyzickému útoku. Jedna z hlídek začala oběti poskytovat první pomoc, další našla útočníka. „Další z hlídek do tří minut nalezla a za použití donucovacích prostředků – hmatů, chvatů a použití namířené zbraně – zadržela útočníka, který ihned po napadení utekl a zamkl se v jednom z pokojů,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Podezřelý devětačtyřicetiletý muž měl nožem napadnout mladšího z ubytovaných a způsobit mu zranění, kterým i přes pomoc policistů a následně i zdravotníků podlehl. Policisté zadrželi podezřelého a umístili ho do policejní cely.

„Okolnostmi a motivem konfliktu mezi oběma muži, který skončil smrtí jednoho z nich, se zabývají krajští kriminalisté. Ti již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uzavřela Suchánková.

Domů
Sdílet
Diskuse