Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tomáš Šusták
27. listopadu 2022 15:02
Čas čtení 0:39

Cristiano Ronaldo dostal astronomickou nabídku. Pokud se na 3 roky přestěhuje do exotiky, královsky mu zaplatí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Pokud by nabídku přijal, jeho plat by se vyšplhal na 75 milionů dolarů ročně.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo údajně obdržel od saúdskoarabského klubu Al Nassr astronomickou nabídku ve výši 225 milionů dolarů za 3letý kontrakt. Pokud by ho Ronaldo přijal, hrál by v klubu do svých čtyřiceti let, informují CBS Sports a Arab News.

Cristiano Ronaldo je momentálně volným hráčem poté, co během uplynulého týdne oznámil odchod z Manchesteru United. Z klubu odešel po vzájemné dohodě obou stran. Krátce předtím kritizoval majitele klubu a dlouhodobě přetrvávaly neshody mezi ním a trenérem Erikem ten Hagem.

Cristiano Ronaldo
Zdroj: TASR/AP

Podle zdrojů blízkých klubu Al Nassr je zájem o Ronalda ze strany klubu obrovský, o čemž nakonec svědčí i smlouva, kterou fotbalistovi nabídl. Jednání mezi klubem a Ronaldem jsou podle zdrojů CBS Sports v relativně pokročilé fázi a momentálně se očekává finální rozhodnutí.

Al Nassr je jedním z nejúspěšnějších arabských klubů, který má na kontě výhru 9 ligových titulů. Jeho rivalský klub Al Hilal je také spojován s možným přestupem Ronalda, ale v tuto chvíli je podle amerických novinářů jedinou oficiální nabídkou ta od Al Nassr.

Domů
Sdílet
Diskuse