Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
28. listopadu 2022 13:49
Čas čtení 0:30

Muž se měl v Kaplici ukájet poblíž základní školy, policie ho zadržela

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž se měl v Kaplici ukájet poblíž základní školy, policie ho zadržela
Zdroj: Policie ČR

Za spáchání přečinu výtržnictví hrozí muži v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

Policisté v Kaplici prověřují případ přečinu výtržnictví, kterého se měl dopustit sedmatřicetiletý muž cizí národnosti. Dne 22. listopadu podle policejního mluvčího Miroslava Šupíka onanoval v blízkosti tamní základní školy. 

Podobného jednání se dopustil podruhé

„Při tomto hrubě neslušném chování ho viděly nejméně dvě nezletilé dívky, kterým se podařilo jeho protiprávní jednání natočit na mobilní telefon. Natočené video následně dívky poskytly kaplickým policistům, kteří poté muže ve spolupráci s kaplickými strážníky zadrželi,“uvedl policejní mluvčí.

V průběhu dalšího prověřování případu policisté zjistili, že muž se měl podobného jednání dopustit ve dvou případech už na začátku května letošního roku. „Muž se následně u výslechu kaplickým policistům ke všemu doznal. Za spáchání přečinu výtržnictví hrozí muži v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dvě léta,“ dodal Šupík.

Domů
Sdílet
Diskuse