Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
29. listopadu 2022 8:10
Čas čtení 0:56

Co má Elon Musk na nočním stolku? Dietní kolu, buddhistický amulet i zbraně

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Co má Elon Musk na nočním stolku? Dietní kolu, buddhistický amulet i zbraně
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij

CEO Twitteru Elon Musk v pondělí zveřejnil fotografii svého nočního stolku s několika zvláštními dekoracemi.

Na fotografii, kterou Musk zveřejnil na svém twitterovém účtu, jsou vidět dvě makety střelných zbraní. První je nestřílející replika křesadlové pistole George Washingtona v dřevěné skříňce a před ní leží maketa revolveru Diamond Back ráže 357 z videohry „Deus Ex: Human Revolution“.

Podivný ornament vedle nich je podle NY POST snad buddhistický amulet Vadžra Dordže, který se používá k meditaci. Napravo od lampy a za lahví s vodou pak leží tři malé knihy – pravděpodobně jde o Deklaraci nezávislosti, Ústavu USA a „Pravidla slušného chování ve společnosti a v rozhovoru George Washingtona“.

„Můj noční stolek. Neexistuje žádná omluva pro můj nedostatek tácků. Zdravím, jsem Mušketa, Elon Mušketa,“ okomentoval příspěvek miliardář. Ačkoli se fotografie může zdát na první pohled podivná a postrádající jakýkoli kontext, podle deníku Insider navazuje na předchozí Muskovy komentáře od práv na držení zbraně až po sycené nápoje.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Na miliardářově nočním stolku totiž nechybí ani čtyři otevřené plechovky dietní koly bez kofeinu. Ještě před několika lety by jich přitom mohl být na stolku dvojnásobek. V profilu z roku 2007 časopis Inc. napsal, že Musk pil až osm plechovek dietní koly denně. „Byl jsem tak strašně nadopovaný, že jsem vážně začal mít pocit, že ztrácím periferní vidění. Teď se v kanceláři podává dietní kola bez kofeinu,“ komentoval tehdy Musk.

Není jasné, proč Elon Musk fotografii svého nočního stolku sdílel. Můžeme jen spekulovat, zda mu podivné artefakty skutečně patří.

Domů
Sdílet
Diskuse