Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2022 13:00
Čas čtení 1:50
Dominik Vetrák

Vybrali jsme to nejlepší z Netflixu za listopad 2022

Vybrali jsme to nejlepší z Netflixu za listopad 2022
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Toto jsou nejlepší novinky od Netflixu, které vyšly v listopadu.

Listopad byl na Netflixu skutečně pestrý. Vyšlo mnoho filmů a seriálů, ale jen některé z nich stojí za tvou pozornost. Vybrali jsme to nejlepší, co na Netflixu v listopadu vyšlo.

Doporučeno
10 vynikajících seriálů, které zhltneš za jeden víkend 10 vynikajících seriálů, které zhltneš za jeden víkend 22. ledna 2022 12:30

1. Dragon Prince

Nová série animovaného seriálu dorazila po třech letech. Žádná úroveň kvality neomlouvá tak dlouhé čekání, ale při sledování nových částí na to klidně zapomeneš. Příběh pokročil vpřed dravým způsobem, když jsme se dočkali i časového skoku o několik let, takže postavy jsou schopnější a řeší i dospělejší témata. Už tradičně nás potěšily i akční scény a souboje s draky či magickými stvořeními.

2. Enola Holmes 2

Pokračování populárního detektivního filmu s Millie Bobby Brown a Henrym Cavillem dokázalo kvalitou překonat svého předchůdce, a to je vše, co jsme od něj požadovali. Pokud máš chuť na hádky a dialogy sympatických postav, mysteriózní zápletku a slušnou akci v příběhu z konce 19. století, Enola tě potěší.

3. My Father's Dragon

Nejnovější film studia Cartoon Saloon není tak dobrý jako jeho dosavadní počiny, ale stále stojí za to ho vidět. Děj je o chlapci Elmerovi, který se dostane na magický ostrov. Spřátelí se tam s drakem Borisem, se kterým musí ostrov zachránit.

4. 1899

Spousta migrantů se na konci 19. století rozhodla najít nový život v Americe, a tak se parta lidí nalodila na velký zaoceánský parník směřující do New Yorku. Všechno se pokazí, když loď zachytí signál SOS další lodi, která se ztratila již před 4 měsíci. Následuje změť tajemství, mysteriózních událostí a tajuplných postav s temnou minulostí. Seriál 1899 natočili tvůrci seriálu Dark, takže víš, že můžeš počítat s chytlavým dějem.

5. Wednesday

Nový seriál od Tima Burtona není tak dobrý, jak bychom si přáli a jak jsme čekali. Tvůrci jím míří více na teenagerskou cílovku a je to spíše taková průměrná příjemná jednohubka, jejíž nejsilnější zbraní je vizuál a úžasná herečka Jenna Ortega v roli Wednesday, temné dcery Addamsových. Ta se v seriálu dostává na novou školu, kde se musí vyrovnat s očekáváními a diskriminací okolí, ale také se záhadnou vraždou.

6. Dead To Me

Závěrečná série krimiseriálu s černým humorem neodpověděla na úplně všechny otázky, ale emotivně příběh uzavřela. Tvůrci se soustředili zejména na to, aby zobrazili silné přátelství a vztahy mezi hlavními postavami, které se nejen mají nade vše rády, ale ještě jsou k sobě navždy připoutané jako komplici drsného zločinu. Poslední série byla vtipná, zahrála na city a dala prostor i úžasným postavám.

7. Stutz

Stutz je příjemný krátký dokumentární film od herce Jonaha Hilla. Vytvořil ho spolu se svým terapeutem Philem Stutzem, který mu kompletně změnil a zlepšil život. Během jejich rozhovorů přijdeš na nové a pozitivní myšlenky, pobavíš se a zjistíš, jak terapeut pomohl herci s jeho depresemi.

TV program na dnes a další dny různých televizních stanic najdeš na Refresheru na jednom místě.
Domů
Sdílet
Diskuse