Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2022 19:00
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Spotify Wrapped 2022 je tady. Podívej se, co ti letos hrálo v uších

Spotify Wrapped 2022 je tady. Podívej se, co ti letos hrálo v uších
Zdroj: Pixabay/PhotoMIX-Company/volně k užití
HUDBA HUDBA SPOTIFY
Uložit Uložené

Oblíbené shrnutí za uplynulý rok v rámci poslechu hudby a podcastů si pro každý účet připravila společnost Spotify.

Víš, jak opravdu poznáš, že se blíží konec roku? Na tvém účtu na Spotify ti vykoukne banner s finálními hudebními a podcastovými statistikami. Spotify Wrapped 2022 přináší, stejně jako v minulých letech, souhrn nejčastěji poslouchané hudby a podcastů v unikátně zpracovaném grafickém rozhraní, které je možné sdílet na sociální sítě. A každý rok k tomu přidá něco nového.

Doporučeno
Spotify zveřejnil personalizované statistiky za rok 2021. Podívej se, jakou hudbu či podcasty jsi poslouchal nejvíce Spotify zveřejnil personalizované statistiky za rok 2021. Podívej se, jakou hudbu či podcasty jsi poslouchal nejvíce 1. prosince 2021 18:39

Oblíbený žánr, doba přehrávání, nejoblíbenější skladba nebo album, na to už jsou všichni uživatelé Spotify zvyklí. Záplavu souhrnů máš jistě nyní i ty na svých sociálních sítích. K tomu se ale letos přidaly některé nové sekce jako „My Listening Personality“, v níž se dozvíš, jaký typ posluchače jsi a také jak vypadá tvůj hudební den.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Spotify Česká republika (@spotifyczechrepublic)

Svůj souhrn najdeš jednoduše. Stačí, když máš aktualizovanou aplikaci, kterou si otevřeš a klikneš na sekci Domů. Zde se ti objeví velký banner vybízející ke zhlédnutí přehledných statistik. Kromě nich ale společnost Spotify dala dohromady i několik playlistů, v nichž ti například poděkují interpreti, které posloucháš, nebo se dozvíš, které hity ti utekly. 

Domů
Sdílet
Diskuse