Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2022 18:35
Čas čtení 0:34
Jakub Paulík

Herec Théodena si seriálového Pána prstenů nikdy nepustí. Vzniknout podle něj neměl ani Hobit

Herec Théodena si seriálového Pána prstenů nikdy nepustí. Vzniknout podle něj neměl ani Hobit
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál The Rings of Power není Bernardu Hillovi po chuti.

Bernard Hill, herecký představitel krále Rohanu Théodena, který hrál ve dvou částech trilogie Pán prstenů, odmítá sledovat seriál The Rings of Power. V interview pro Metro řekl, že by v něm nechtěl ani hrát, přičemž projekt vnímá jen jako rýžování peněz na známé značce.

Myslí si, že Pán prstenů měl skončit úspěšnou trilogií Petera Jacksona. Za nadbytečnou tak považuje i trilogii Hobit. Tvrdí, že knižní předloha je příliš krátká na to, aby podle ní vznikly až tři části. Uznal však, že se přesto filmařům podařilo natočit opravdu dobré filmy a rozšířit universum spisovatele J. R. R. Tolkiena.

Kvalitu seriálu The Rings of Power ovšem zhodnotit nemohl, protože ho nikdy neviděl a ani to nemá v plánu. První série vyšla studio na zhruba 400 milionů dolarů. Podle plánu by měly vzniknout ještě další čtyři série a rozpočet by se mohl vyšplhat na zhruba 1 miliardu dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse