Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
5. prosince 2022 11:24
Čas čtení 1:10

Axl Rose rozbil nos fanynce. Od svého ikonického zakončení koncertů upustí, slíbil

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Axl Rose rozbil nos fanynce. Od svého ikonického zakončení koncertů upustí, slíbil
Zdroj: Getty Images

K incidentu došlo během koncertu v Austrálii.

Zpěvák Axl Rose ze skupiny Guns N' Roses přestane na koncertech házet svůj mikrofon do publika. Rozhodl se tak po vystoupení v Austrálii, kde jeho mikrofon zranil jednu z fanynek. Na rozhodnutí zpěváka upozornil deník The Guardian.

Zásah mohl mít fatální následky

Axl Rose už dlouhé roky zakončuje koncerty kapely tím, že hází mikrofon mezi diváky. Učinil tak i nedávno při vystoupení v australském městě Adelaide. Mikrofon, který hodil po závěrečné písni Paradise City, ale podle tamního listu Adelaide Advertiser zasáhl Rebeccu Howe do obličeje. Skončila s modřinami a rozbitým nosem. 

Podle Howe mohl mít ale incident mnohem horší následky. „Kdyby to bylo jen o pár centimetrů dál, mohla jsem přijít o oko. Nebo kdyby mě trefil do pusy, přijdu o zuby. Kdybych měla otočenou hlavu a trefilo mě to do spánku, mohlo mě to zabít,“ řekla žena médiím.

Axl Rose na incident reagoval prostřednictvím Twitteru. „Samozřejmě nechceme nikoho zranit. Nechceme, aby se někomu na jakémkoli našem koncertě něco stalo. Mikrofon házím na našich koncertech přes třicet let a vždycky jsem to bral za součást vystoupení, na kterou fanoušci čekají,“napsal frontman kapely. S ohledem na událost v Austrálii a s ohlédnutím k bezpečnostnímu riziku se prý rozhodl od házení mikrofonu nebo čehokoli jiného upustit. 

Během koncertu hodil mikrofonem o zem, odešel a vyvolal vzpouru fanoušků, napadl policisty a v hotelu pokousal do nohy člena ochranky. Skandály rockových hvězd bývají pořádně pikantní, ale jen málokdo se vyrovná Axlu Roseovi. O příběhu milovaného i nenáviděného zpěváka jsme ti přinesli rozsáhlý článek.

Paradoxně to není poprvé, co k něčemu podobnému v souvislosti s Guns N' Roses došlo. Před téměř deseti lety podal zraněný fanoušek na zpěváka žalobu. Mikrofon ho trefil na koncertě opět v Austrálii, konkrétně ve městě Perth. 

Zpět
Sdílet
Diskuse