Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
7. prosince 2022 9:58
Čas čtení 1:01

Britney Spears deaktivovala svůj účet na Instagramu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Britney Spears deaktivovala svůj účet na Instagramu
Zdroj: Wikimedia Commons/Austin Hargrave/volně k použití

Britney Spears už na Instagramu nenajdeš. Zpěvačka svůj profil deaktivovala poté, co se usmířila se svou mladší sestrou Jamie Lynn.

Instagram Britney Spears v posledních měsících znepokojoval širokou veřejnost. Zpěvačka na něm sdílela taneční videa, nahé fotky z dovolených, ale také situace, které řešila ve svém osobním životě. Nyní však svůj účet na sociální síti deaktivovala, a to jen krátce poté, co napsala smířlivý příspěvek o své mladší sestře Jamie Lynn, píší NME a Daily Mail

7. prosince 2022 8:16 Čas čtení 0:43 Případ chamtivosti, popsal firmu Donalda Trumpa soud. Shledal ji vinnou z daňového podvodu Případ chamtivosti, popsal firmu Donalda Trumpa soud. Shledal ji vinnou z daňového podvodu

„Gratuluji ti k tomu, že jsi tak statečná, inspirativní a že jsi ve svém pořadu ukázala odvahu a slávu!!! Nejsi sama... jestli někdo ví, jaké to je... chápu to. Moje sestřičko!!! Miluju tě!!!“ napsala zpěvačka a odkazovala na připravovanou televizní reality show Special Forces, kterou její sestra natáčí. 

Tento vzkaz mnohé fanoušky zaskočil. Zpěvačka totiž v posledních letech vedla se svou sestrou Jamie Lynn široce medializovaný spor. V lednu tohoto roku jí právník Britney Spears dokonce zaslal výzvu, ve které požadoval, aby Lynn ve svých pamětech Things I Should Have Said nemluvila o Britney Spears „hanlivě“.

Není to poprvé, co popová zpěvačka opustila Instagram. Minulý měsíc svůj profil deaktivovala poté, co se odmítla objevit v živém vysílání svého manžela Sama Asghariho. V srpnu zase zveřejnila společný příspěvek s Eltonem Johnem a následně svůj profil skryla, neboť se prý cítila „přetížená“. 

„Každý den si říkám, že se chci zbavit hořkosti a chci odpustit sobě i ostatním, kteří mě mohli zranit. Moje rodina mě ráda stahuje dolů a vždycky mi ublíží. Jsem z ní znechucená,“ uvedla tehdy zpěvačka, která v tomto roce obvinila svou matku Lynne z týrání. V minulém roce se zase soudila se svým otcem Jamiem, který měl zneužívat jejího opatrovnictví. 

Anketa:
Vrátí se podle tebe Britney Spears na Instagram?
Určitě, dlouho bez něj nevydrží.
Vrátí se, ale podle mě by si měla dát pauzu.
Ne, bude jí líp, když na něm nebude.
Určitě, dlouho bez něj nevydrží.
67 %
Vrátí se, ale podle mě by si měla dát pauzu.
23 %
Ne, bude jí líp, když na něm nebude.
10 %
Domů
Sdílet
Diskuse