Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
8. prosince 2022 17:00
Čas čtení 0:42

Elon Musk proměnil kancelářské prostory Twitteru v „hotel“ pro zaměstnance

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Elon Musk proměnil kancelářské prostory Twitteru v „hotel“ pro zaměstnance
Zdroj: TASR/AP

Zpravodaj BBC získal fotografie kancelářských prostor Twitteru, které byly přeměněny na ložnice. Podle úřadů by mohlo jít o porušení stavebních předpisů.

Zpravodaj BBC získal fotografie kancelářských prostor Twitteru, které byly přeměněny na ložnice. Sám Elon Musk, nový majitel platformy, údajně v kanceláři bydlí. Podle úřadů v San Franciscu se může jednat o porušení stavebních předpisů, informují BBC a Evening Standard.

8. prosince 2022 15:03 Čas čtení 0:46 Ukrajina, Danuše Nerudová nebo Survivor. Toto jsou nejvyhledávanější hesla na Googlu v roce 2022 Ukrajina, Danuše Nerudová nebo Survivor. Toto jsou nejvyhledávanější hesla na Googlu v roce 2022

Na jednom ze snímků lze vidět pokoj s manželskou postelí a šatní skříní. Minulý měsíc Musk všem zaměstnancům Twitteru zaslal e-mail, ve kterém jim napsal, že „musí být extrémně tvrdí, aby uspěli“. 

Sanfranciský odbor stavební inspekce uvedl, že na základě stížnosti prověří, zda v kancelářích společnosti nedochází k porušení stavebních předpisů. Podle Muska ale město zbytečně útočí na firmy, které svým „unaveným zaměstnancům poskytují lůžka“.

Scott Wiener, kalifornský senátor, zpravodaji BBC řekl, že Musk zaměstnance nutí, aby v kancelářích Twitteru spali. „Je vidět, že mu na lidech ve skutečnosti nezáleží. Nezáleží mu na lidech, kteří pro něj pracují,“ dodal. „Musíme se ujistit, že je budova využívána tak, jak má,“ souhlasí jeden z úředníků ministerstva stavební inspekce.

Zprávy ze světa najdeš na Refresheru na jednom místě.
Domů
Sdílet
Diskuse