Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2022 18:14
Čas čtení 1:14
Tereza Šnajdrová

Bella Hadid se stala modelkou roku 2022

Bella Hadid se stala modelkou roku 2022
Zdroj: Getty Images/Marc Piasecki/Filmmagic
MÓDA BELLA HADID ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na titul Modelka roku 2022 bylo nominováno pět osobností. Vítězkou se stala Bella Hadid.

V pondělí večer se v prostorách londýnského Royal Albert Hall konalo předávání cen Fashion Awards 2022. Ceremoniálu se zúčastnily stovky slavných osobností, včetně Florence Pugh, Naomi Campbell nebo Stormzyho. Prvenství v kategorii Modelka roku 2022 získala Bella Hadid, informují CNN a Harper's Bazaar Arabia

Doporučeno
Ukrajina, Danuše Nerudová nebo Survivor. Toto jsou nejvyhledávanější hesla na Googlu v roce 2022 Ukrajina, Danuše Nerudová nebo Survivor. Toto jsou nejvyhledávanější hesla na Googlu v roce 2022 8. prosince 2022 15:03

„Londýn je zpátky! New York je zpátky, Paříž je zpátky, Milán je zpátky,“ přivítala všechny přítomné Christine Quinn z pořadu Selling Sunset, zatímco se za ní na obrazovkách promítaly nezapomenutelné momenty z přehlídkových mol módních domů Bottega Veneta, Coperni, Tommy Hilfiger a dalších.

Módní akci roku 2022 si nenechaly ujít stovky vzácných hostů. Všichni čekali na to, kdo získá titul Modelka roku 2022, na který bylo nominováno hned pět osobností – Bella Hadid, Adut Akech, Quannah Potts, Paloma Elsesser a Lily Moss. 

Vítězkou se stala Bella Hadid, která se jen před pár týdny dostala na titulní stránky novin z celého světa, když jí módní značka Coperni nastříkala na nahé tělo sprej, který se proměnil v šaty. „Oblečení není ničím, dokud není oživeno majestátním uměním modelky,“ komentovala vítězství Hadid její kolegyně Ashley Graham.

Modelka si cenu nemohla převzít osobně, neboť jí to „její tělo nedovolilo“, uvedl stylista Carlos Nazario, který za ni cenu převzal. Hadid k ocenění alespoň natočila videopozdrav, ve kterém poděkovala svému agentovi Luizi Mattosovi, své matce Yolandě Hadid a dalším, kteří jsou v branži méně viditelní.

„Vy všichni, moje módní rodina, jste byli ti, kdo mi ukázali, kým mohu být, a otevřeli mi oči pro věci, které mohu dělat,“ řekla Hadid. „Chci se o toto ocenění podělit se všemi modelkami, které se každý den ukazují a tvrdě pracují bez uznání nebo jen s malým uznáním. Vím, že to není snadné, a vidím vás. Jsem tak malou součástí obrovské vize a každý člověk a každý projekt je stejně důležitý jako ten další. Toto ocenění je pro nás všechny,“ dodala. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bella 🦋 (@bellahadid)

Domů
Sdílet
Diskuse