Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2022 19:01
Čas čtení 0:37
Adriana Královičová

Přemýšlíš, jak oživit svůj zimní outfit? Gucci a Adidas představily stylovou zimní obuv z kolekce Après-Ski

MÓDA
Uložit Uložené

V kolekci Après-Ski najdeš čtyři páry zimních šněrovacích bot Gucci x Adidas.

Značky Adidas a Gucci překvapily novým modelem z úspěšné spolupráce. Barevné šněrovací boty stojí 1 200 dolarů. Jak informuje Hype Beast, odteď si je můžeš koupit online nebo v obchodech Gucci či Adidas po celém světě. Na výběr máš ze čtyř pestrobarevných kombinací.

Gucci Adidas obuv topánky móda
Zdroj: Gucci

Design 90. let

Odstíny jsou inspirovány designem značky Adidas z 90. let. Začátkem roku je navrhl (dnes již bývalý) kreativní ředitel Alessandro Michele. Nechybí tři pruhy a emblém značky Gucci spojený s trojlístkem. Bláznivý vzhled charakterizuje obě značky.

Boty díky svému funkčnímu designu splňují požadavky na kvalitní turistickou obuv. Mají šňůrky s kovovými očky, neonové prvky a vícevrstvou gumovou podrážku. Materiál kombinuje kůži a technickou látku. Objevuje se na nich horský „vintage“ znak Gucci Trefoil. 

Gucci Adidas topánky obuv módaGucci Adidas topánky obuv módaGucci Adidas topánky obuv módaGucci Adidas topánky obuv móda
Zobrazit galerii
(8)

Módní domy navrhují zimní oblečení se snahou propojit sport a svět luxusu. Gucci představilo kolekci Après-Ski, která nabízí také široký sortiment oblečení na hory či pro běžné nošení. Tyto boty patří zatím k nejdivočejším výtvorům spolupráce Gucci x Adidas.

Domů
Sdílet
Diskuse