Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
16. prosince 2022 14:42
Čas čtení 0:43

Agresivní muž střílel po cestujících v pražském metru z kuličkové pistole

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Agresivní muž střílel po cestujících v pražském metru z kuličkové pistole
Zdroj: Unsplash/Lamna The Shark/volně k použití

Policie zpacifikovala pachatele ještě předtím, než stihl kohokoli zranit.

Pražští policisté dnes pátrali po pachateli, který ohrožoval cestující v pražském metru. Střílel po nich z kuličkové pistole a byl agresivní. Policie zadržela pachatele na Florenci, je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, informuje Policie ČR na Twitteru.

16. prosince 2022 9:44 Čas čtení 1:53 Video: Topolánek dostal muffinem do obličeje od členky Biotické pekařské brigády Video: Topolánek dostal muffinem do obličeje od členky Biotické pekařské brigády

„Policisté zadrželi muže, který v metru střílel po lidech z kuličkové pistole a byl agresivní. Pátralo po něm několik prvosledových hlídek, které ho našly na Florenci. Nyní je devětadvacetiletý muž podezřelý z TČ výtržnictví. Nikdo nebyl při střelbě zraněn,“ tweetla Policie ČR.

Airsoftové zbraně podle webu AirsoftPro sice nejsou tak přesné a výkonné jako klasické zbraně, ale rozhodně to neznamená, že nemohou zranit. Taková airsoftová zbraň dostřelí až do vzdálenosti 70 metrů a její energie jsou maximálně 3 jouly. Při manipulaci s ní by lidé měli nosit ochranné brýle nebo masku. Je tak štěstí, že útočník v metru nikoho nezranil. 

Domů
Sdílet
Diskuse