Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2022 14:15
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Režisér Deadpoola 3: Styl série se nezmění. Nadále to bude tvrdá a brutální komiksovka

Režisér Deadpoola 3: Styl série se nezmění. Nadále to bude tvrdá a brutální komiksovka
Zdroj: Marvel Studios/20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Deadpoola 3 ujistil fanoušky, že styl komiksové série se nezmění.

O tom, že studia Disney a Fox chtějí ponechat Deadpoola 3 ve stejném stylu, v jakém se nesly první dvě části, slýcháme už celá léta. Trojku vyvíjejí již několik let a neustále ji nějak mění, ať už se jedná o příběh, nebo tvůrce.

Nejnovějším a zřejmě i posledním tvůrcem je kromě scenáristů Rhetta Reese a Paula Wernicka režisér Shawn Levy. Ten v rozhovoru pro magazín Collider potvrdil, že jeho film bude drsný a pořádně surový i přesto, že se bude nacházet ve světě Marvelu (Marvel Cinematic Universe).

Doporučeno
Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu 14. prosince 2022 8:30

Zatím nevíme, o čem přesně trojka bude, ale vrátí se v ní Hugh Jackman jako Wolverine, a to i přesto, že s rolí skončil v roce 2017 po snímku Logan. Většina fanoušků má z návratu Wolverina radost, ale najdou se tací, kteří se bojí, že Deadpool bude „zdisneyován“, protože si jeho tvůrci budou muset dávat pozor na slovník a zobrazené násilí.


Režisér však slibuje, že se nic takového nestane a mají volné ruce. Aktuálně na filmu neustále pracují, upravují scénář a vymýšlejí, jak budou vypadat jednotlivé scény. Natáčení by mělo začít někdy na jaře a premiéry se dočkáme 8. listopadu 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse