Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2022 16:22
Čas čtení 0:25
Jakub Paulík

Netflix zveřejnil nový trailer na 2. sérii Vikings: Valhalla

Netflix zveřejnil nový trailer na 2. sérii Vikings: Valhalla
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY VIKINGS: VALHALLA
Uložit Uložené

V nových částech navštívíme také vzdálené země.

Kattegat padl. Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter a Harald Sigurdsson si tak budou muset najít nové útočiště. V 2. sérii Vikings: Valhalla budou muset hrdinové podle tvrzení tvůrců vyjít ze své komfortní zóny.

Doporučeno
Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu 14. prosince 2022 8:30

Dostanou se tak mnohem dál než do vzdálených koutů Skandinávie či severní Evropy. V samotné upoutávce se například zmiňuje Konstantinopol. Dočkáme se také dalšího rozvinutí románku mezi Freydis a Haraldem, přičemž se samotný Harald pokusí stát králem Norska.

Z nových postav se můžeme těšit například na Harekra, který bude lídrem legendární vikinské osady Jómsborg. Nováčkem bude i astroložka Mariam z Novgorodu či Jaroslav, pod kterého spadá Kyjevská Rus. Premiéra nových částí je plánována na 12. ledna 2023. 

Zpět
Sdílet
Diskuse