Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2022 20:10
Čas čtení 0:52
Ilona Hobzová

Tenisová legenda Martina Navrátilová by chtěla, aby příštího Supermana ztvárnil Afroameričan

Tenisová legenda Martina Navrátilová by chtěla, aby příštího Supermana ztvárnil Afroameričan
Zdroj: DC Comics
ZAHRANIČÍ DC COMICS DC FILMY SUPERMAN WARNER BROS. ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Henry Cavill se jako Superman už neobjeví, hledá se tak jeho nástupce.

Je to jen pár dní, co herec Henry Cavill oznámil, že už nebude hrát postavu Supermana. Stalo se tak přitom jen dva měsíce poté, co oznámil svůj návrat k filmu. Cavill hrál roli Supermana ve filmu Muž z oceli v roce 2013 a ve filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti v roce 2016, o rok později zase v Lize spravedlnosti. Zůstává tak otázkou, kdo se role ujme po něm.

Doporučeno
Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu Nový Avatar píše dějiny žánru. James Cameron určil, jak se budou točit filmy další dekádu 14. prosince 2022 8:30

Je svět připraven na Afroameričana v roli Supermana?

Společnost DC oznámila, že v budoucnu představí nového Supermana. V reakci na to se na Twitteru americký producent a hlasový herec Isaac Hayes III vyjádřil k myšlence, že by titulní roli mohl hrát černošský herec. Otázkou podle něj je, zda je na to svět připraven.

S touto myšlenkou se na sociální síti ztotožnila i bývalá tenistka Martina Navrátilová. Tenisová legenda českého původu je z myšlenky takového Supermana nadšená. „Ano, prosím!“ okomentovala Hayesův tweet. 

O tom, že DC a Warner Bros. se chystají natočit Supermana s afroamerickým hercem v titulní roli, se mluvilo už minulý rok. Na scénáři k filmu by měl pracovat Ta-Nehisi Coates, který se podílel na scénářích pro komiksové série Marvel Comics Black Panther a Captain America. Zřejmě půjde o rozpracování postavy jménem Calvin Ellis, verze Supermana z roku 2009.

Domů
Sdílet
Diskuse