Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2022 17:18
Čas čtení 1:42
Radim Šlechta

Toto je 100 nejlepších dárků podle Googlu

Toto je 100 nejlepších dárků podle Googlu
Zdroj: Unsplash/Eugene Zhyvchik/volně k užití
NEWS GOOGLE TIPY NA DÁRKY VÁNOCE
Uložit Uložené

Vyhledávač zveřejnil nejvyhledávanější produkty letošních svátků.

Někdo má vánoční dárky vyřešené už v listopadu, jiní je nakupují týden před Vánocemi. Kde najít inspiraci na ideální dárek, je asi věčná otázka, obzvlášť když je seznam dlouhý a chceš, aby každý našel pod stromečkem něco trochu jiného. Pomoci ve vymýšlení na poslední chvíli ti může nákupní seznam od Googlu, který zveřejnil stovku nejvíc trendujících dárků letošních svátků.

Chytrý květináč

Chytré květináče ti umožňují pěstovat čerstvé bylinky nebo zeleninu v kuchyni, a navíc zcela bez starostí. Automatizovaný záhonek se o rostliny stará sám a ty si u některých typů můžeš zvolit vhodný program podle toho, co v květináči pěstuješ.

bazalka, květináč, bylinky, rostliny
Zdroj: Unsplash/Markus Spiske/volně k užití

DIY herní klávesnice

Jedním z nejvyhledávanějších produktů byly keramické klávesy do klávesnice. Toho můžeš využít a udělat svým blízkým vlastní klávesnici s unikátními klávesami, kterou nikde jinde neseženou.

asus, rog, alan walker, notebook
Zdroj: Refresher/Richard Bonde

Barevný make-up

Líčidla se pod vánočními stromečky objevují tradičně a i v letošním roce patří mezi nejoblíbenější dárky. Pokud máš v okolí někoho, kdo se rád maluje, kvalitní paletka je tou správnou volbou.

Makeup
Zdroj: Unsplash/Victoria Kennedy/volně k užití

Sluchátka přes hlavu

Sluchátka patří k nejvyhledávanějšímu zboží, které si lidé chtějí kupovat. Hodí se pro všechny milovníky hudby nebo hráče. Podle Googlu jejich vyhledávání v prosinci prudce vzrostlo. Zdá se, že se jedná o opravdu populární dárek.

hudba, sluchátka, relax
Zdroj: Pexels/Andrea Piacquadio

Taška messenger

Jednoduchá taška přes rameno, kam dáš všechno od notebooku přes dokumenty a knížky až po svačinu a můžeš vyrazit do práce. Messanger tašky jsou podle Googlu jedny z nejpopulárnějších dárků. Pokud stále nevíš, co koupit svým blízkým, toto může být to pravé.

Messenger bag, taška
Zdroj: Unsplash/Benjamin Manley/volně k užití

Čajová konvice

Kvalitní čajová elektrická konvice během prosince na Googlu vystřelila. Lidé ji hledali daleko víc než v předchozích měsících. Jestli máš ve svém okolí milovníka nebo milovnici čaje, kvalitní konvičkou jim určitě uděláš radost.

čaj
Zdroj: Unsplash.com

Deka

Různé deky, plédy a přehozy jsou skvělým vybavením na zimní večery s knížkou. Na trhu je jich bezpočet a tvým blízkým určitě udělají radost.

deka, pes
Zdroj: Unsplash/Matthew Henry/volně k užití

Elektrický zubní kartáček

Praktický dárek, který potěší. Elektrické zubní kartáčky jsou podle Googlu tradičním dárkem již několik let po sobě.

Magnetický zubní kartáček Oral-B iO 9.
Magnetický zubní kartáček Oral-B iO 9. Zdroj: Oral-B

Sušička na jídlo

Jestli máš ve svém okolí milovníky jídla a nadšené kuchaře a kuchařky, můžeš jim udělat radost sušičkou na potraviny. Ty jsou podle Googlu v prosinci ve vyhledávání velmi populární a domácí sušené ovoce udělá vždycky radost.

Sušička na ovoce
Zdroj: ETA

Projekční lampa

Projekční lampa s motivem západu slunce navodí klidnou atmosféru v každém pokoji. V letošním roce se navíc jedná o populární dárek a bytový doplněk jako takový. Projekční lampy hledalo o 90 % více lidí než v předchozím roce.

Sunset lamp
Zdroj: Google

Pokud ti naše dávka vánoční inspirace na poslední chvíli nestačila, můžeš prozkoumat nejvyhledávanější dárky roku 2022 na vlastní pěst. Kompletní přehled najdeš přímo na stránkách Googlu.

Domů
Sdílet
Diskuse