Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2022 19:22
Čas čtení 0:58
Daniel Mikolášik

Messiho fotka se stala nejlajkovanější na Instagramu. Z trůnu sesadil obyčejné slepičí vajíčko

Messiho fotka se stala nejlajkovanější na Instagramu. Z trůnu sesadil obyčejné slepičí vajíčko
Zdroj: TASR/AP
SPORT LIONEL MESSI
Uložit Uložené

Příspěvek, který začíná slovy „Jsme mistři světa!“, má už téměř 60 milionů lajků a jejich počet stále stoupá.

Lionel Messi si kromě vítězství titulu šampiona na fotbalovém mistrovství světa v Kataru připsal na konto další triumf. Jeho příspěvek na Instagramu s fotografiemi trofeje mistra světa, kterou v neděli získala Argentina poté, co v dramatickém finále porazila Francii, se stal nejlajkovanějším v historii sociální sítě. Informuje BBC a Hypebeast.

Příspěvek, který začíná slovy „Jsme mistři světa!“, má už 60 milionů lajků a tento počet stále stoupá. Argentinský kanonýr tak porazil dosud nejpopulárnější příspěvek s fotografií obyčejného slepičího vejce na bílém pozadí z roku 2019, který má aktuálně přes 56 milionů lajků.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi)

Fotku vajíčka zveřejnil začátkem roku 2019 profil @world_record_egg, který dříve a ani poté nesdílel žádný jiný příspěvek. Jeho jediným cílem bylo spojit lidi na celém světě a překonat do té doby nejlajkovanější příspěvek influencerky Kylie Jenner, který měl v té době 18 milionů lajků.

Autora vtipného profilu tehdy kontaktoval portál BuzzFeed, podle kterého se autor vyjádřil jen tak, že profil spravuje britská slepice Henrietta. Slepice podle autora napsala příspěvek o vejci, když v lednu začala novoroční výzvu zvládnout celý měsíc bez alkoholu.

Vajíčko se tak aktuálně nachází na druhé příčce v počtu srdíček na Instagramu. Třetím nejlajkovanějším příspěvkem je paradoxně fotka Messiho odvěkého „rivala“ Cristiana Ronalda, kterou nafotil společně s Messim v rámci kampaně pro módní dům Louis Vuitton těsně před začátkem MS v Kataru. Fotka, na které oba fotbalisté hrají šachy, má na Ronaldově profilu aktuálně 42 milionů lajků.

Domů
Sdílet
Diskuse