Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2022 11:40
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Víme, o čem měl být Black Panther 2 před smrtí Chadwicka Bosemana. Jeho syn měl mít mnohem důležitější roli

Víme, o čem měl být Black Panther 2 před smrtí Chadwicka Bosemana. Jeho syn měl mít mnohem důležitější roli
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Ryan Coogler prozradil, o čem mělo být pokračování Black Panthera předtím, než zemřel Chadwick Boseman.

Režisér Ryan Coogler (Creed, Black Panther 1 a 2) dělal rozhovor s novinami The New York Times, ve kterém rozebírali film Black Panther: Wakanda Forever. Režisér prozradil, o čem byl film původně, tedy před smrtí Chadwicka Bosemana, hlavního herce hrajícího hrdinu Black Panthera.

Po jeho smrti museli příběh kompletně přepsat. Ve dvojce jeho postava zemřela hned na začátku na záhadnou nemoc a země Wakanda za něj nedokázala najít náhradu. Nakonec se novým Pantherem stala jeho sestra Shuri a zachránila Wakandu a svět před záporákem Namorem.

Doporučeno
Holčička z oblíbené vánoční reklamy na Kofolu je už třiadvacetiletá žena. Lidé mě dodnes poznávají v ambulanci, kde pracuji Holčička z oblíbené vánoční reklamy na Kofolu je už třiadvacetiletá žena. Lidé mě dodnes poznávají v ambulanci, kde pracuji 24. prosince 2022 13:00

Původně měl být film o vztahu otce (T'Challa v podání Chadwicka Bosemana) se synem. Na začátku filmu jsme měli poznat T’Challova syna (na rozdíl od finální verze, kde ho tvůrci ukázali na konci), který žije s mámou Nakiou a jejím novým manželem. Z ničeho nic se měl objevit T’Challa, který se vrátil do světa živých poté, co Hulk luskl prsty s rukavicí Infinity Gauntler ve snímku Avengers: Endgame (takzvaná událost Blip).

T’Challa měl vychovávat svého syna a příběh by se posunul v čase o tři roky. Během jednoho z jejich dobrodružství se mělo stát něco, co ohrozilo nejen Wakandu, ale také celý svět, a T’Challa měl všechny zachránit společně se svým synem, zatímco si k němu hledal cestu a snažil se vybudovat lepší vztah. Namor nakonec zůstal hlavním záporákem, ale základní dějová kostra musela být zcela změněna.

Black Panther 2
Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse