Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
27. prosince 2022 9:12
Čas čtení 0:38

Zemřela Olga Žilková, matka herečky Veroniky. Bylo jí 98 let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemřela Olga Žilková, matka herečky Veroniky. Bylo jí 98 let
Zdroj: Profimedia

Oznámila to Agáta Hanychová na sociálních sítích.

Ve věku osmadevadesáti let zemřela matka herečky Veroniky Žilkové Olga. Na sociálních sítích to oznámila její vnučka Agáta Hanychová. Pod příspěvkem, který zveřejnila na svém Instagramu, začaly přibývat kondolence.

„Naše milovaná babička, prababička a maminka dnes odešla v klidu do nebe,“ napsala Hanychová na Instagram. Pod příspěvkem se začaly objevovat kondolence. Upřímnou soustrast vyjádřila rodině například Dagmar Havlová, Martina Pártlová nebo Kateřina Kaira Hrachovcová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

„Agi, rozbušilo se mi srdce, když to čtu. To není možné, taková čiperka. Vím, co pro tebe babička znamenala, tak moc jako pro mě ta moje. Už jsou tam spolu a budou nás hlídat, lásky naše,“ vyjádřila soustrast modelka Dominika Mesarošová.

Nedávno se Olga Žilková objevila jako hostka v pořadu Holčičky, který Hanychová moderuje. Zprávy o jejím zdraví se objevily nedávno, kdy se na sítích objevila fotka sanitky před domem, kde Olga Žilková pobývala. „Naštěstí je vše ok, babičce se zamotala hlava, ale nic jí není,“ uvedla později Hanychová.

Domů
Sdílet
Diskuse