Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2022 12:44
Čas čtení 1:05
Ilona Hobzová

Deadpool a Wolverine v jednom filmu: Budeme se nenávidět, slibuje Hugh Jackman

Deadpool a Wolverine v jednom filmu: Budeme se nenávidět, slibuje Hugh Jackman
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY HUGH JACKMAN ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Deadpool 3 by se měl v kinech objevit v roce 2024.

Že se v novém filmu Deadpool 3 objeví i Wolverine, se už několik měsíců ví. Jeho představitel, australský herec Hugh Jackman, se nyní v podcastu The Empire Film Podcast rozpovídal o detailech připravovaného snímku. Deadpool a Wolverine prý přáteli rozhodně nebudou.

Jackman: Wolverine bude Deadpoola hodně mlátit do hlavy

„Jsme protiklady, nesnášíme se,“ uvedl mimo jiné v podcastu Jackman. „Mluvím o tom ze svého pohledu. Logan je z Deadpoola frustrovaný a nejraději by byl miliony mil daleko od něj nebo ho chce často praštit do hlavy. A protože ve filmu od něj miliony mil daleko být nemůže, tak ho bude asi hodně mlátit do hlavy,“ doplnil herec, který Wolverina poprvé ztvárnil už v roce 2000. Deadpoola si opět zahraje Ryan Reynolds.

Další podrobnosti o Jackmanově návratu v roli Wolverina zůstávají pod pokličkou. Herec ale už dříve uvedl, že ať se v Deadpoolovi 3 stane cokoli, nebude to nijak zasahovat do událostí, ke kterým došlo ve filmu Logan: Wolverine z roku 2017, v němž postava stejnojmenného superhrdiny zemřela. Děj třetího Deadpoola by měl labutí písni Wolverina předcházet. 

V říjnu letošního roku Jackman exkluzivně pro server Variety mluvil o svém nadšení z toho, že může Wolverina ještě jednou ztvárnit: „Určitá část mého já si teď myslí, že mi to půjde lépe. Možná je to arogance věku nebo něco takového. Wolverine je zmučená postava –⁠ zmučenější než já. Ale vždycky mám pocit, že se ve své kůži cítí dobře.“

Doporučeno
Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou 31. srpna 2023 10:52

Deadpool 3 by měl do kin vstoupit 6. září 2024. Režie se ujal Shawn Levy, který je podepsaný pod projekty Black Adam nebo The Free Guy. První díl Deadpoola si vzal na starost Tim Miller, druhý David Leitch.

Domů
Sdílet
Diskuse