Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2023 8:41
Čas čtení 0:23
Jakub Paulík

Separ oznámil track se Snoop Doggem. Kdy vydá nové album?

Separ oznámil track se Snoop Doggem. Kdy vydá nové album?
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
Uložit Uložené

Ke konci roku 2022 přišel raper s velkolepou zprávu.

Separ prostřednictvím svého facebookového účtu oznámil, že nahrál track s rapperem Snoop Doggem. Bližší informace o tracku neuvedl. Oznámil však, že 2. března 2023 bude spuštěn prodej jeho alba FLOWDEMORT.

Doporučeno
Toto je 12 nadějných českých rapových interpretů, kteří byli v roce 2022 nejvíc fresh Toto je 12 nadějných českých rapových interpretů, kteří byli v roce 2022 nejvíc fresh 31. prosince 2022 16:00

„V roce 2023, konkrétně 2. 3., spustíme prodej mého nového projektu FLOWDEMORT, do kterého jsem dal všechno, co aktuálně dokážu (druhá fotka tohoto postu je taková, že si ji tady odložím, dokud to album nevyjde, protože to je 🤯🤯🤯),“ napsal.

S výjimečnou zprávou přišel ve statusu, ve kterém zhodnotil několik svých úspěchů. Mimo jiné zmínil také spolupráci s OMV, participaci na značce rumu, ale i stavění resortu v Indonésii.

Domů
Sdílet
Diskuse