Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
2. ledna 2023 19:04
Čas čtení 0:39

Na Vánoce v Praze došlo k pokusu o znásilnění. Policie hledá muže, který by mohl pomoct případ objasnit

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na Vánoce v Praze došlo k pokusu o znásilnění. Policie hledá muže, který by mohl pomoct případ objasnit
Zdroj: Policie ČR

K incidentu došlo 24. prosince 2022 v noci na Karlově náměstí v parku.

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který by mohl mít informace potřebné k objasnění incidentu, k němuž došlo 24. prosince 2022 v parku u Karlova náměstí. Tam se sešli dva muži za účelem sexu, avšak během schůzky se nepohodli a jeden se měl druhého pokusit okrást a znásilnit. Policie ČR prosí o pomoc při pátrání po muži z fotky.

2. ledna 2023 16:26 Čas čtení 0:42 Legendární tenistka Martina Navrátilová oznámila, že má rakovinu prsu a hrtanu. „Budu bojovat ze všech sil,“ uvedla Legendární tenistka Martina Navrátilová oznámila, že má rakovinu prsu a hrtanu. „Budu bojovat ze všech sil,“ uvedla

„V noci 24. prosince začali kriminalisté pracovat na případu, ve kterém podle oznámení mělo dojít k pokusu o znásilnění mezi dvěma muži. Incident se stal v noci na Karlově náměstí v parku, kde se sešel poškozený s podezřelým na domluvené schůzce za účelem sexu. Během schůzky se však muži nepohodli, jeden druhého se měl pokusit znásilnit a následně okrást o peněženku,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Policisté zajistili kamerové záznamy, na nichž se nachází muž, se kterým chtějí mluvit a který by podle nich mohl pomoct s objasněním případu. Pokud jej poznáváš, zkontaktuj prosím Policii ČR.

Pachateli za trestný čin znásilnění hrozí až pět let odnětí svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse