Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2023 15:56
Čas čtení 0:52
Ilona Hobzová

Till Lindemann z Rammstein dostal k narozeninám sochu, někdo ji hned ukradl

Till Lindemann z Rammstein dostal k narozeninám sochu, někdo ji hned ukradl
Zdroj: Getty Images/Paul Natkin/WireImage
ZAHRANIČÍ RAMMSTEIN ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Till Lindemann dostal sochu k šedesátým narozeninám od anonymního umělce.

Frontman kapely Rammstein Till Lindemann oslavil 4. ledna šedesáté narozeniny. Umělec Roxxy Roxx mu jako dárek vytvořil bronzovou sochu. Ta stála od 3. ledna v severoněmeckém městě Rostock, kde Lindemann trávil část svého mládí. Socha tam vydržela jen den. Přesně v den hudebníkových narozenin ji někdo ukradl. 

V Rostocku nejde o první případ krádeže sochy

„S předstihem ti přeji všechno nejlepší, vyrobil jsem ti sochu,“ vzkázal Lindemannovi umělec Roxxy Roxx přes Instagram. Právě fotografie na sociální síti je ale nyní jediným místem, kde si lidé mohou bronzovou sochu prohlédnout. Na podstavci v městské části Evershagen totiž nevydržela ani den.

Podle hudebního magazínu NME policie po zloději nebo zlodějích pátrá a hledá svědky, jejichž informace by mohly vést k dopadení. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Roxxy Roxx (@roxxy__roxx_)

V Rostocku nejde o první takový případ. Před třemi a půl lety tu někdo ukradl část sochy německého rappera Marteria. I tu vytvořil Roxxy Roxx a vydržela na svém místě jen dva dny.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Kapela Rammstein je na scéně už od roku 1994, loni vydala své osmé studiové album s názvem Zeit. Rammstein bývají považováni za hlavní představitele hudebního stylu Neue Deutsche Härte s prvky elektronické hudby. V roce 2023 se kapela vydává na turné po evropských stadionech. Objeví se třeba v Helsinkách, Mnichově, Vídni, Lisabonu nebo Bruselu. Většina koncertů už je vyprodaná.

Domů
Sdílet
Diskuse