Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2023 14:20
Čas čtení 0:30
Tereza Patočková

50 Cent říká, že spolupracuje s Eminemem na televizní show podle filmu 8 Mile

50 Cent říká, že spolupracuje s Eminemem na televizní show podle filmu 8 Mile
Zdroj: Getty Images/Albert L. Ortega
HUDBA
Uložit Uložené

Rapper 50 Cent vysvětlil, že si televizní show představuje jako moderní převyprávění filmu. Přirovnal ji také k seriálu Bel-Air, rebootu Peacock Fresh Prince of Bel-Air.

Rapper 50 Cent uvedl, že s Eminemem spolupracuje na televizním pořadu, který bude podle částečně autobiografického filmu 8 Mile. Informoval o tom The Hollywood Reporter

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2022 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2022 7. ledna 2023 8:30

„Chystám se přenést Eminemův film 8 Mile do televize,“ řekl 50 Cent v rozhovoru pro Big Boy TV a poté potvrdil, že nejde o žádné plány, ale že je pořad už v přípravě. „Chci být schopen ukázat a nabídnout mnohem více detailů. Uvidíte, jak tyto věci tak trochu vyplouvají na povrch a jaká je povaha postav,“ dodal. 

Rapper 50 Cent vysvětlil, že si seriál představuje jako moderní převyprávění filmu, a přirovnal ho k seriálu Bel-Air, rebootu Peacock Fresh Prince of Bel-Air.

Film 8 Mile vyšel v USA v roce 2002. Eminem si v něm zahrál hlavní roli a za titulní skladbu Lose Yourself získal Oscara.

eminem
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
Domů
Sdílet
Diskuse