Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2023 14:01
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Nicolas Cage je moderní Dracula v komedii Renfield. Podívej se na nový trailer

Nicolas Cage je moderní Dracula v komedii Renfield. Podívej se na nový trailer
Zdroj: Skybound Entertainment
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Renfield se zaměří na Draculova sluhu, který už má dost toho, jak svému pánovi nosí oběti.

Renfield bude velmi netradiční film o Draculovi (Nicolas Cage). Ve skutečnosti to bude film o jeho sluhovi Renfieldovi (Nicholast Hoult), který už má po krk toho, jak mu neustále nosí nové, nevinné oběti.

Dracula ovšem nedovolí, aby jeho skvělý sluha jen tak opustil svou práci. Obzvlášť když dal Renfieldovi nadlidské schopnosti, které upoutají i policistku Rebeccu (Awkwafina).

Doporučeno
Ivánek skončil v psychiatrické léčebně a Nastěnku málem uškrtil milenec. Život herců z Mrazíka pohádku nepřipomínal Ivánek skončil v psychiatrické léčebně a Nastěnku málem uškrtil milenec. Život herců z Mrazíka pohádku nepřipomínal 29. prosince 2022 8:30

V prvním traileru pro film Renfield vidíme, co s nimi dokáže Renfield dělat a že je nebezpečný. Když se však na scénu dostane Dracula, je jasné, že se jedná o opravdovou hrozbu. Na druhé straně, trailer má docela pohodovou atmosféru a zdá se, že režisér Chris McKay (Lego Batman, Tomorrow War) natočil komediální Rko (mládeži nepřístupné).

Na Renfieldovi nás nejvíce láká to, jak Draculu pojal Nicolas Cage. Něco nám říká, že půjde o unikátní, nebo alespoň zábavné zpracování nejslavnějšího upíra na světě. V kinech to zjistíme už v dubnu 2023, kdy bude mít film premiéru. Scénář napsal Ryan Ridley (Rick & Morty) podle nápadu od Roberta Kirkmana (The Walking Dead, Invincible).

Domů
Sdílet
Diskuse