Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2023 17:50
Čas čtení 0:44
Tereza Patočková

Hugh Jackman bude tvrdě trénovat 6 měsíců, aby byl jako Wolverine v Deadpoolovi 3 v perfektní formě

Hugh Jackman bude tvrdě trénovat 6 měsíců, aby byl jako Wolverine v Deadpoolovi 3 v perfektní formě
Zdroj: FOX/DISNEY
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herce čeká intenzivních šest měsíců, které stráví tréninkem.

Australský herec Hugh Jackman se během svého vystoupení v pořadu Who's Talking to Chris Wallace? rozpovídal o svém očekávaném debutu v MCU ve filmu Deadpool 3. Ve filmu, v němž si titulního antihrdinu zahraje Ryan Reynolds, si Jackman zopakuje roli Jamese „Logana“ Howletta/Wolverina.

Přestože v pokračování bude Jackman hrát kultovní komiksovou postavu již podesáté, přiznal, že přípravou na roli a návratem do wolverinovské formy stráví zhruba půl roku. Informoval o tom server Complex.

Hugh Jackman Wolverine
Zdroj: 20th Century Fox

„Naučil jsem se, že se to nedá uspěchat. Chce to čas,“ řekl o fyzické proměně. „Máme šest měsíců. Nedělám teď žádnou jinou práci. Budu se věnovat rodině a trénovat. To bude moje jediná práce na příštího půl roku,“ dodal.

Herec si tuto postavu zahrál poprvé ve filmu X-Men Bryana Singera, který měl premiéru před více než dvaceti lety. Naposledy jej mohli diváci v této roli vidět ve filmu Logan z roku 2017. Jak informoval portál Varitey, právě Logan měl být posledním filmem s Jackmanovým Wolverinem, herec si však přál natočit společný film právě s Deadpoolem.

Marvelovku Deadpool 3 bude režírovat Shawn Levy a její uvedení do kin je naplánováno na 8. listopadu 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse