Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2023 18:12
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

UFC legenda chce trénovat Jakea Paula před jeho prvním zápasem v MMA

UFC legenda chce trénovat Jakea Paula před jeho prvním zápasem v MMA
Zdroj: Getty Images/Harry How
SPORT JAKE PAUL MMA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jake Paul jako svěřenec Tonyho Fergusona? Legendární bojovník má pro youtubera zajímavou nabídku.

Youtuber a boxer Jake Paul před pár dny oznámil, že podepsal smlouvu s americkou organizací PFL, kde se představí ve svém prvním MMA zápase. Od té doby se mu hrnou nejen výzvy od různých bojovníků, kteří chtějí s internetovým bavičem v kleci změřit síly, ale přišla také zajímavá nabídka na trénování. Legendární UFC zápasník Tony Ferguson totiž navrhl, že bude Paula před jeho debutem trénovat.

„Jakeu, dej mi vědět, jestli potřebuješ dobrého MMA kouče. Můžeš být jedním z mých studentů,“ napsal Ferguson na Twitteru. Zda Paul nabídku vyslyší, zatím není známo.

Doporučeno
Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka 27. září 2022 6:00
jake paul tyron woodley
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann

Jak informuje portál Bloody Elbow, Jake Paul by se měl v rámci organizace PFL představit v tzv. Super Fight divizi, která v roce 2023 nabídne dva PPV eventy. Utkat se zde mají různé celebrity a internetoví influenceři, kteří mají přislíben nemalý podíl z prodeje placených živých přenosů.

Termín Paulova prvního MMA zápasu zatím není znám, stejně tak ani jméno soupeře. Samotný Paul však opakovaně zmiňuje bývalého UFC bojovníka Natea Diaze, se kterým by se chtěl utkat v boxu a posléze právě v MMA. Nate Diaz je jednou z legend UFC a před nedávnem organizaci opustil, je tedy volným bojovníkem.

Jake Paul už má za sebou několik zápasů v boxu. Mezi šestnácti provazy porazil několik veteránů UFC. Knockoutoval bývalého šampiona Tyrona Woodleyho či Bena Askrena a porazil také jednoho z nejuznávanějších bojovníků všech dob Andersona Silvu. 

Tony Ferguson byl prozatímním šampionem lehké váhy. V UFC zápasí už více než deset let. Poslední roky však za sebou táhne smolou sérii pěti proher v řadě. Tu poslední si odnesl ze souboje s již zmíněným Natem Diazem.

Domů
Sdílet
Diskuse