Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
9. ledna 2023 9:12
Čas čtení 0:41

Na Domažlicku se v neděli večer srazila dvě auta. Deset lidí včetně čtyř dětí bylo zraněno

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na Domažlicku se v neděli večer srazila dvě auta. Deset lidí včetně čtyř dětí bylo zraněno
Zdroj: ZZS Středočeského kraje

Ke srážce došlo poté, co řidič osobního automobilu nedal přednost dodávce jedoucí po hlavní silnici.

Domažličtí záchranáři v neděli večer vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala nedaleko Staňkova. Srazila se tam dvě vozidla a deset cestujících včetně čtyř dětí bylo zraněno. Zranění byli převezeni sanitkou i vrtulníkem do nemocnic v Plzni, Stodu a Domažlicích, informuje ČTK.

9. ledna 2023 8:31 Čas čtení 0:53 Předpověď počasí: Na sníh zapomeň. Počasí v Česku bude deštivé, s teplotami kolem 7 °C Předpověď počasí: Na sníh zapomeň. Počasí v Česku bude deštivé, s teplotami kolem 7 °C

V neděli večer se nedaleko Staňkova na Domažlicku srazil osobní automobil s dodávkou. K nehodě došlo na silnici první třídy I/26 a zraněno při ní bylo na 10 osob včetně čtyř dětí. Na místo okamžitě přijelo několik posádek záchranářů a vrtulník, který na akutní příjem do nemocnice v Plzni odvezl 47letou ženu a 7leté dítě. Oba utrpěli středně těžká zranění.

Další tři děti a dva dospělí byli převezeni s lehkými zraněními do fakultní nemocnice na pozorování. Do Domažlické nemocnice byli odvezeni dva lehce zranění muži a do Mulačovy nemocnice v Plzni byl převezen jeden muž.

K nehodě došlo poté, co řidič osobního automobilu značky Citroën vjížděl na hlavní komunikaci a nedal přednost v jízdě druhému vozidlu značky Toyota. To skončilo v příkopu. Dopravní nehodou se nyní budou zabývat domažličtí dopravní policisté. 

Domů
Sdílet
Diskuse