Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
13. ledna 2023 8:08
Čas čtení 0:54

Dcera Elvise a Priscilly Presleyových ještě v úterý zářila na Zlatých glóbech, ve čtvrtek náhle zemřela. Bylo jí 54 let

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Dcera Elvise a Priscilly Presleyových ještě v úterý zářila na Zlatých glóbech, ve čtvrtek náhle zemřela. Bylo jí 54 let
Zdroj: TASR

Lisa Marie Presley zemřela ve čtyřiapadesáti letech.

Dcera Elvise Presleyho Lisa Marie Presley zemřela ve čtvrtek ve věku čtyřiapadesáti let. Prodělala zástavu srdce. Informují o tom americká média s odvoláním na její matku Priscillu. Ta několik hodin před zpěvaččinou smrtí zveřejnila na Instagramu zprávu o její hospitalizaci v losangeleské nemocnici a poprosila své sledující, aby Lise Marii přáli hodně štěstí.

Priscilla Presley zatím neuvedla žádné další podrobnosti ohledně zpěvaččiny smrti. „Priscilla Presley a její rodina jsou tragickou smrtí Lisy Marie šokovány a zdevastovány. Všichni jsou vděční za veškerou podporu, lásku a modlitbu ode všech a prosí veřejnost, aby v těchto těžkých časech respektovala soukromí rodiny,“ napsala Priscilla CNN přes zástupce rodiny.

Podle Priscilly byla Lisa Marie jen pár hodin před svou smrtí kvůli zástavě srdce převezena do nemocnice. To potvrdil i mluvčí hasičů. Ambulance do domu v Calabasas přijela šest minut poté, co záchranáři dostali o zpěvačce informaci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Priscilla Presley (@priscillapresley)

Lisa Marie Presley se společně se svou matkou zúčastnila v úterý předávání Zlatých glóbů, z něhož si odnesl sošku i Austin Butler za ztvárnění Lisina otce Elvise. Ten zemřel v roce 1977, podle oficiálních zpráv rovněž kvůli zástavě srdce.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Lisa Marie Presley začala svou hudební kariéru v roce 2003 a vydala tři alba. To poslední s názvem Storm & Grace přišlo v roce 2012. Na její smrt zareagoval například její bývalý manžel Nicolas Cage, rodina Jacksonových nebo Billy Idol.

Domů
Sdílet
Diskuse