Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda ČTK
13. ledna 2023 18:38
Čas čtení 0:46

Ve volební místnosti v Roudnici nad Labem zemřel muž, odvolit stihl (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ve volební místnosti v Roudnici nad Labem zemřel muž, odvolit stihl (Aktualizováno)
Zdroj: TASR/Marko Erd

Senior, narozený v roce 1946, zkolaboval v jedné z volebních místností. Dle informací ČTK se jej nepodařilo zachránit.

Aktualizace: Podle původních informací muž zkolaboval předtím, než vložil hlas do urny. Později se ukázalo, že zkolaboval až po vhození lístku. Odvolit tedy stihl. 

Nešťastná událost se stala v pátek v jedné z volebních místností v Roudnici nad Labem na Litoměřicku. Senior narozený v roce 1946 zašel za plentu, aby si připravil volební lístek, a po vložení svého hlasu do urny zkolaboval. Zachránit se ho již nepodařilo. ČTK to řekla mluvčí policie Ilona Gazdošová.

13. ledna 2023 14:06 Čas čtení 6:45 Prezidentské volby on-line: Zájem lidí je velký. Všichni kandidáti i kandidátka mají odvoleno Prezidentské volby on-line: Zájem lidí je velký. Všichni kandidáti i kandidátka mají odvoleno

„Upadl do bezvědomí a už se ho nepodařilo zachránit. Muž na místě zemřel,“ uvedla Gazdošová. Doplnila, že neštěstí nemá s volbami spojitost.

Prezidentské volby

První kolo prezidentské volby v roce 2023 probíhá v pátek 13. ledna od 14:00 do 22:00 a v sobotu 14. ledna od 8:00 do 14:00. Voliči mohou vybírat z těchto kandidátů*kandidátky: Pavel Fischer, Jaroslav Bašta, Petr Pavel, Tomáš Zima, Danuše Nerudová, Andrej Babiš, Karel Diviš a Marek Hilšer.

Pokud v prvním kole prezidentské volby nezíská jeden z kandidátů či kandidátka více než 50 % hlasů, ve dnech 27. a 28. ledna proběhne druhé kolo, do kterého postoupí už jen dva nejúspěšnější. 

Pokud tě zajímají nejčerstvější informace z dění kolem voleb, nezapomeň na náš on-line přenos, který najdeš zde.
Zpět
Sdílet
Diskuse