Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2023 19:30
Čas čtení 0:44
Kuni Nguyenová

Robert Pattinson jedl kvůli detoxu dva týdny jen brambory. Popsal „zákeřné“ nároky na mužské tělo

Robert Pattinson jedl kvůli detoxu dva týdny jen brambory. Popsal „zákeřné“ nároky na mužské tělo
Zdroj: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
OSOBNOSTI ROBERT PATTINSON ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec, kterého můžeš znát z filmů Stmívání nebo Batman, se svěřil s tím, že standardy krásy mají předepsané i muži.

Robert Pattinson pro britský ES magazin přiznal, že pro obsazení do rolí ve světoznámých filmech Stmívání nebo Batman musel mnohé obětovat. Řeč byla například o dle jeho slov „zákeřných“ tělesných standardech, kterým denně čelí muži v Hollywoodu i mimo něj. „I když si jen hlídáte příjem kalorií, je to mimořádně návykové. Neuvědomíte si, jak zákeřné to je, dokud není příliš pozdě,“ svěřil se Pattinson.

Navzdory tomu, že se jeho tělo nikdy nepotýkalo s žádným zásadním problémem, údajně vyzkoušel v podstatě každý dietní výstřelek, na který si může člověk jen vzpomenout. Aby zhubl a následně si udržel formu, tak zkusil i netradiční detox.

Doporučeno
Velikost penisu ovlivňuje chuť kupovat si drahá auta. Zjišťoval to vědecký tým z University College London Velikost penisu ovlivňuje chuť kupovat si drahá auta. Zjišťoval to vědecký tým z University College London 13. ledna 2023 11:29

„Jednou jsem dva týdny nejedl nic jiného než brambory jako detox. Jen vařené brambory a himalájskou růžovou sůl. Zřejmě jde o očistu... určitě zhubnete,“ svěřil se Pattinson. Jedním z jeho cílů pro rok 2023 je proto být ve své stravě konzistentní a opět nespadnout do začarovaného kruhu dietní kultury. 

Pattinson dříve hovořil také o tlaku na cvičení. Před uvedením filmu Batman řekl, že pokud tvůrci v Hollywoodu neustále cvičí, jsou součástí problému. Na druhou stranu sám zreflektoval, že „pokud hraješ Batmana, musíš cvičit“.

Zpět
Sdílet
Diskuse