Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2023 9:07
Čas čtení 0:36
Kuni Nguyenová

Jako z jiné planety. Doja Cat se na fashion weeku ukázala posetá 30 000 krystaly Swarovski

Jako z jiné planety. Doja Cat se na fashion weeku ukázala posetá 30 000 krystaly Swarovski
Zdroj: Getty Images/Jacopo Raule
MÓDA DOJA CAT MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Výroba outfitu pro zpěvačku Doju Cat údajně trvala skoro pět hodin.

Závěr fashion weeku v Paříži vyvrcholil minulý víkend, pojďme si proto připomenout nepřehlédnutelné outfity celebrit. Jeden z nich měla letos 27letá zpěvačka Doja Cat, od které můžeš znát písně jako Need To Know, Like That nebo Vegas.

Na módní přehlídce Schiaparelli Haute Couture se ukázala posetá 30 000 ručně umístěnými červenými krystaly Swarovski. Podle stanice CNN nebo magazínu People vypadala jako „chodící rubín“. 

Za nápadem stojí vizážistka celebrit a podnikatelka Pat McGrath, která dříve oblékala i Madonnu, Oprah nebo Jennifer Aniston. Nad proměnou Doji Cat strávila se svým týmem podle vlastních slov „4 hodiny a 58 minut“ a ručně umísťovala každý krystal na její kůži.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @patmcgrathreal

Vlasy jí pokryli čepicí, její kůži obarvili do červena a následně na její tělo aplikovali krystaly a zlatý prach. Kromě krystalů Swarovski ji zahaloval také červený bustier (něco jako korzet) a ručně pletená sukně z lakovaných dřevěných korálků.

Zpět
Sdílet
Diskuse